Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemények erről az autóról?

Vélemények erről az autóról?

Figyelt kérdés
km állásra rászámolok még kb 50-60ezerkm-t! [link]
2012. szept. 9. 19:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Egy BMW és más autó is 10 évesen már abszolút öregnek számít.

6 éves autóm van, nem lesz már meg sokáig.

2012. szept. 9. 21:04
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként ha majd veszel egy ilyen autót, és 1 év múlva azon kezdesz el gondolkodni, hogy mennyit költöttél rá, akkor rájössz, hogy miért hívom öreg szarnak.
2012. szept. 9. 21:05
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Nem szoktam kezet adni, de a 12-nél a pont. Az autót szerelemből vedd meg, és két év múlva add össze mennyit költöttél rá. (ne hazudj magadnak!)
2012. szept. 9. 21:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Szuper autó de fogadj el egy jó tanácsot: csak úgy vegyél Bmw-t ha mindig van a zsebedben 150-200 000ft ha éppen költeni kell a verdára!

Futómű, turbó, porlasztó stb... Ezek mind nagyon érzékenyek benne és kemény pénzekbe kerülnek.

2012. szept. 10. 08:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Porlasztó darabja egyébként 70-80 000ft és van belőle összesen 4db! :)

Ja, ha a pedig a nagynyomású üzemanyagpumpád döglik be a Magyarországon kapható savas gázolajtól az egy kerek százas... Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor nem indul be az autó = tréler.

Ha csak a léptetőszivattyúd romlik el akkor ha 10-15liternél kevesebb gázolaj van a tankba, egyszerűen leáll a motor!

Igazság szerint ezek közül egy valójában 300 000km felett futott közös nyomócsöves dízelnél bármi előfordulhat.

2012. szept. 10. 08:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Nagyon jó autó ez és én normális dolognak látom, hogy egy használt autóra kell költeni pár száz ezer forintot, de utána kimegy a világból is, nem számit hány kilóméter van benne, ha karban van tartva, én is valami ilyesmit akarok majd venni.
2012. szept. 10. 08:46
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van de aki 1,7-ért szeretne autót venni az nem biztos, hogy fel van készülve egy váratlan 100-200-250 000ft-os szervizköltségre.

Ezeket az autókat nem a megvétele kerül sokba hanem a fenntartása. Természetesen ha a kérdező ezt tudomásul veszi és bármikor tud mozgósítani nagyobb összeget akkor bátran belevághat a vásárlásba.

A 320d alapvetően egy nagyon jó autó, nagyon kedvzeő fogyasztással.

Ja, és még valami. Vásárlás után a pillangó-szelepeket érdemes lenne eltávolítani a szívócsonkból mert előszeretettel potyognak bele a hengerekbe...

2012. szept. 10. 09:10
 18/20 anonim ***** válasza:

"én is valami ilyesmit akarok majd venni."

Regisztrálj be ide. www.bmwfanatics.hu (3-as bmw fórum) Én is tag vagyok :)

2012. szept. 10. 09:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Lényegtelen a Km óra állása!

Érdekes, nem 1 és nem 20 hanem jóval több Oldtimer BMW-t láttam már ami 450-500e. Km-rrel jobban/erősebben megy mint pl. egy vácsi új skoda!

Ez pedig a legalapabb dolog ,hogy ha használt autóra költeni kell!!

Nekem is egy 25éves E30-am van, sok rá lett költve (persze annak a soknak csak töredéke ami szükséges volt) és jelenleg úgy néz ki mint ami most jött ki a gyárból!

Mert ugye persze,nem mindegy,hogy: azért költesz az autódra hogy jó legyen vagy hogy JOBB legyen!

És mivel a BMW prémium márka (akárcsak Audi,Mercedes,Lexus...) még öreg korukban is megállják a helyüket (ezért szokták azt mondani: A BMW-k SOSEM ÖREGSZENEK!!) Én is pl.: egy benzinkúton,egy gumisnál,egy autószálonnál dolgozó emberektől hallottam a következőket

(Mennyi idős? mondom: 25! Erre a válasz: Hát igen,a BMW-k sosem öregszenek meg)! És ez igaz is!

2012. szept. 10. 14:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Így van. A prémium kategóriás autók (Merci, Bmw, Audi) valóban 20-25 éves korukban is jók. Viszont ez elmondható a 100-as audiról, a 124-es E osztályos Merciről és mondjuk az e34-es bmw-ről.

Ezzel ellentétben a mai modern prémium autók már egyáltalán nem készülnek ilyen tartósra. A gyártók belátták, hogy nem érdekük ha egy autó 19-20 éves koráig hibátlanul üzemel.

Nézd meg például az e60-as bmw-ket 250-300 000km után letérdel az összes. (no comment) Ráadásul a közös nyomócsöves dízelek kényesek. Nagyon kényesek...

2012. szept. 10. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!