Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 106 1.1 indítása!?

Peugeot 106 1.1 indítása!?

Figyelt kérdés
Volt egy olyan problémám, hogy K betű Motor öndiagnosztika lámpa felvillant, és ilyenkor elfojtotta a gázadásra is az üzemanyagot a motor rángatott olykorm egugrott, ezt később elektromostol megtudtam, hogy lambdaszonda, cseréltem egy ismert bontobol egy frissen hozott kis 106os lambdaszondájára, ami sokkal jobb mint az előző, mert semmi rángatás nincs, nincs lefulladás lámpánál. Viszont indításra mikor tolatok vagy éppen kettesbe rakom egyesbol, (lehet én vagyok gyenge gázados vagy ezen a kocsin bénán engedem a kuplungot de kétlem) szóval váltáskor mikor teljesen benyomom a kuplungot és váltok, utána elhalkul a motor ha enm engedem egybol fel a lábam megint a kuplungrol és szépen leáll.. miért van ez hogy konnyedén leáll ?? meg néha még felvillan olykor a K betű ami motorhiba ugye, de miért ez baj? lehet h még mindig lehet baja? én nem nagyon érzékelek komoly hibát, lgéyszi aki érti segítsen.
2012. szept. 9. 09:42
 1/1 pagan ***** válasza:
a "k" betű ha villan akkor van hibakód is,ki kell olvasni,vagy olvastatni kedves kérdező,a hiba oka vagy 100 féle lehet így vaktában
2012. szept. 9. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!