Igen! Már nem kell rutinpályát is bizonyítani! De ez nem azt jelenti hogy nincsenek rutin feladatok! Mindössze annyi különbséggel hogy a vezetői vizsgába rakták be őket. Szóval majd a való életbe kell bemutatnod a különféle technikákat.
2012. szept. 9. 08:38
2/12 anonim válasza:
A rutint eltörölték, de a forgalmi vizsga hosszát megduplázták
2012. szept. 9. 08:39
3/12 anonim válasza:
Rutinpályán kell gyakorolni még kezdésnek de vizsgázni külön nem kell belőle, hanem ezt egybecsapták a forgalmival, tehát ahogyan már írták a forgalmi vizsgán kell bemutatnod a rutin feladatokat is. Attól függ mit mondanak és milyen feladatsort húzol.
2012. szept. 9. 09:03
4/12 anonim válasza:
Igen okosan egyberakták a forgalmival. Tehát hiába vagy penge a forgalomban, ha egyet padkázol és megbuksz parkolás közben. Bravo...
2012. szept. 9. 09:05
5/12 anonim válasza:
"Tehát hiába vagy penge a forgalomban, ha egyet padkázol és megbuksz parkolás közben. Bravo..."
Tudod, sajnos a parkolás is beletartozik az önálló járművezetésbe. Az nem úgy működik ám, hogy reggel kiáll apuka, a gyerek elmegy iskolába, aztán ott majd valaki beáll neki a parkolóhelyre. Ha nem tud parkolni, mert odaveri az autót a padkához, akkor ugyanúgy nem képes önállóan, problémamentesen eljutni A-ból B-be, mintha megállás nélkül elzúgna a STOP-tábla mellett. Csak eddig az, akinek ez nem megy, el sem jutott a forgalmi vizsgáig, mert már rutinvizsgán elhasalt, most meg a forgalmin próbálkozhat újra.
(hacsak nem veti be az egyre terjedő alternatív módszereket a vizsgabiztos meggyőzésére)
2012. szept. 9. 09:41
6/12 anonim válasza:
Azért ha elpadkázza a kerekét, az nem ugyanaz, mintha a stop tábla mellett zúgna el! Ülj le fiam, egyes :D
2012. szept. 9. 10:08
7/12 anonim válasza:
Egyébként 10 éve is megbuktattak ha városi vizsgán parkolásnál padkáztál, tehát emiatt ne aggódj akkor is megbuktál volna.
2012. szept. 9. 11:37
8/12 anonim válasza:
#7. Engem nem buktattak meg, azon kevés szerencsések között vagyok, akik egy mélygarázsban a saját autóval tanulhattam parkolni, az meg ugye magánterület:) De a kötelező 30, ami valójában csak 20 óra alatt lehetetlen lett volna megtanulni!
2012. szept. 9. 12:00
9/12 anonim válasza:
Valóban nem ugyanaz egy elnézett padka és egy figyelmen kívül hagyott tábla. De a végeredmény szempontjából egyforma a kettő: a leendő autóvezető nem képes 1 órán át, városi forgalomban önállóan, probléma nélkül vezetni. Ha a táblát nem látja, az is baj, de az sem jó, ha nem tudja felmérni az autó méreteit.
Régebben is előfordult, hogy a forgalmi vizsgán a vizsgabiztos kért parkolást is. Jogos a kérése: a parkolás is hozzátartozik a közlekedéshez. És bizony aki rossz helyre (mondjuk mozgáskorlátozott parkolóba) vagy rossz módon (padkázva, út szélétől túl messzire) parkolt, az meg is bukott.
2012. szept. 9. 13:43
10/12 A kérdező kommentje:
na az fasza....pedig én örültem, hogy ez az 1 vizsgával kevesebb..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!