Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Honda CB600 F Hornet,...

A Honda CB600 F Hornet, milyen motor? Túras? Vagy sportos?

Figyelt kérdés

2012. szept. 8. 08:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Röviden:

Jó motor.

Neked sportos.

Nekem túrás.

Bátran megveheted, ez egy nagyon jó motor.

2012. szept. 8. 09:57
 2/6 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted, hogy neked ez neked az? Ha megkérdezik hogy azonkívül hogy naked, milyen motor, akkor mit mondasz? túra?
2012. szept. 8. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Sport-túra motor lebutított cbr blokkal!
2012. szept. 8. 15:27
 4/6 anonim válasza:
Szerintem jó. Könnyen kezelhető, kényelmes vezető pozíció. Szépen megy, de ha vadulni akarsz azt se bánja.
2012. szept. 8. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:

"ezt hogy érted, hogy neked ez neked az?"

Úgy értem ahogy írtam. Mivel kérdésedből egyértelmű, hogy nem ismersz fel egy sportmotort, feltételezem, hogy motoros tudásod is gyengébb mint az enyém. Ez nem arcosság részemről, puszta következtetés. Idővel simán lehetsz jobb mint én.

A CB 600F NEM sportmotor. Nem is viseli azokat a stílusjegyeket. Miért írtam azt, hogy neked sportos? Mert a motor bőven többet tud mint te és te úgy élnéd meg rajta a motorozást mintha valami sportgépen ücsörögnél.

Pont a múltkorában volt alkalmam egy túra erejéig használni egy ilyen gépsárkányt, 2010-es modellt.

Ami tetszett:

- kényelmes, remek motorozást nyújtott

- ezen a modellen már volt ABS ami közúton szerintem nagyon jó

- hétköznapi használatra is kitűnő motor

Ami nem tetszett ( sportmotorom van):

- Puhább futómű ( ez relatív, egyszerűen a sport gépekhez vagyok szokva )

- a 103 LE ellenére nem volt olyan robbanékony mint vártam ( egyébként a blokk teljesítménye józanul gondolkodva több mint elég közútra )

Összegezve: ez egy remek masina. Teljesen józan kompromisszumokat kötöttek a honda mérnökei amikor ezt a modellt fejlesztették.

Egyébként csupasz motoroknál nálam a Triumph Speed Triple a kedvenc. Fantasztikus élményt nyújt, igazi örömmotorozás minden eltöltött perc rajta.

2012. szept. 8. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Abszolut tura..
2012. szept. 11. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!