MZ TS 125 öt motor problémával küszködöm már teljesen szét szedtem a motort. De nem találom a problémát! Tipp?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,hogy vezettem a motort 1szer csak lefulladt sikerült újra be indítani de megint le fulladt aztán már egyre nehezebben indúlt...Még egyszer lefulladt hagytam egy kicsit aztán indítottam és ahogy húztam a gázt mintha ki hagyna valami folyamatosan húztam üresben és egyszer felpörgött egy picit aztán vissza le és ezt így szakaszosan! Elindúltam vele és lefulladt újra mintha nem kapna üzemanyagot és néha pár csepp ment neki vagy nemtudom! Azóta próbálkozom és nem indúl sehogy sem...Lehet,hogy gyújtás baja lenne?2012. szept. 5. 23:36
1/7 A kérdező kommentje:
Még azt el felejtettem oda írni,hogy 12voltos aksi van benne és a gyertya ad szikrát! Attól lehet,hogy gyújtás baja van?
2012. szept. 6. 00:15
3/7 anonim válasza:
elöször szedd szét a karburátort tisztitsd ki a benzin szüröt is ,legelsöként huzd le a benzincsövet folyik-e rajta üzemanyag, a tanksapkán a furat nincs eltömödve?
4/7 anonim válasza:
Lehet hogy a kalapácsod ment el egy nagyon picit,de az is előfordulhat hogy az karbiddal van a baj azon beül vagy tűszelep vagy úszó.
A gyertyát mindig érdemes tartanod egy másik működő gyertyát mert ha csak egy hajszálrepedés van rajta akkor szikra van de nyomás alatt már nem olyan jó.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem! A karbit apró darabokra szedtem fuvókákat tisztítottam benzin folyik rendesen ahogy elő van írva!
Hallottam mástól is ezt a kalapács dolgot!
2012. szept. 6. 22:34
6/7 anonim válasza:
7/7 Adrián1999 válasza:
Először is kikéne szedni belőle a 12 voltos akksit, mert a TS-ek 6 voltosak és ez tönkre b*ssza az elektronikát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!