Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Taurus, tudtok adni egy...

Ford Taurus, tudtok adni egy kis leírást róla?

Figyelt kérdés
2 év múlva 18 leszek és szeretnék egy ilyen autót. Az érdekelne h műszakilag mennyire megbízható,érdemes-e még ilyen autót vásárolni. Az alkatrészek drágák-e hozzá v sem. A 92-95-ös modellek érdekelnek [link]
2012. szept. 3. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Életbe nemláttam még ezt a típust,először azthittem h Ford Taunus XD
2012. szept. 3. 23:44
 2/4 anonim ***** válasza:
[link] Itt van róla egy használói vélemény. Mellesleg elég ritka az ilyen autó itthon, kinéztél már esetleg egyet vagy akkor akarsz találni? Nem biztos, hogy könnyű dolgod lesz. Vagy esetleg kint élsz az usankában?
2012. szept. 4. 01:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Pesten élek, 16 vok, használtautó.hu-n kinéztem egyet de nem tudom h 2 év múlva meglesz-e. Ha igen akkor sztem olcsóbb is lesz mert most 600000 Ft. Igen,sajnos kevés darab van belőle Magyarországon, tuti h nehéz dolgom lesz ha szeretnék egy ilyet, csak nagyon tetszik.
2012. szept. 4. 15:49
 4/4 anonim válasza:

Szevasz! nekünk ford taurusunk van 96-os bármibe tudok segiteni! keress fel.

facebookon: Bordács Benjámin

2013. jan. 20. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!