Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy tolatóradarom, amin...

Msebi06 kérdése:

Van egy tolatóradarom, amin hátul 4 elől 2 érzékelős. Kis bekötési segítség?

Figyelt kérdés
Bekötésnél van 1 fekete (gnd), sárga (reverse line), piros (brake line) vezeték. A sárgát a tolatólámpa, a pirosat a féklámpa + vezetékére tegyem? Viszont így elől csak ha nyomom a féket akkor fog működni nem?

2012. szept. 3. 13:22
 1/4 anonim válasza:
Szia sokat segítene hogyha leírnád milyen márkájú,típusú évjáratú autód van!Sajnos nem tudok ebben segíteni de a válaszolóknak ez nagy segítség!
2012. szept. 3. 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Peugeot 406, 1997es. Azért nem írtam, mert ez egy univerzális tolatóradar, minden kocsiba ugyan úgy kell bekötni.
2012. szept. 3. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:

A ha rükvercbe teszed az autót, akkor kap feszt a sárgán és bekapcsol, a piroson kap a fékről, akkor abba hagyja a csipogást! Tolatóradar a neve, hátul érzékel! Az elsők nem véletlenül a radarblokkolók, nincs ilyen funkciója?

Mert előre tudtommal nem szoktak "tolatóradart" tenni. Minek is, azt látod rendesen.

2012. szept. 3. 20:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Én nem tudok ilyenről, hogy radarblokkoló lenne. Azért vettem ilyet, mert olcsón tudtam szerezni (4 szenzoros áráért) Mind1, még meglátom bekötöm-e, lehet csak pótnak marad, ha az egyik hátul tönkremenne.

Köszi a segítséget

2012. szept. 3. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!