Simson S70/4 hány lóerő?
Figyelt kérdés
a kérdés az lenne hogy S70/4 felömlő Varga Róbert keze alól hengeremre tervezett Vrezó a kipunyillás 27mmre van felmarva a hengertetejétől(a henger forgóssága miatt) amal 21 karbival,sport légszűrővel, babetta gyujtással kb hány lóerő lessz és mennyi lessz a vége(km/h)?????2012. szept. 1. 20:58
2/19 A kérdező kommentje:
az hülyeség haverom gyári S51b je megy 80 at(76km/h)akkor ez csak többet megy? ja és 17 es kisfogaskerékkel
2012. szept. 1. 21:03
3/19 anonim válasza:
Szerintem olyan 90-et fog menni max nekem s51b van 70-esre felfúrva és 4 felömlös uj 16mm-es légtorku bvf 16n4-3 porlaszóval megy max 90-et és az utazója olyan 80 km/h ja és 4 sebssséges
4/19 anonim válasza:
az előző vok szerintem az enyiméhez viszonyitva ez lesz
5/19 A kérdező kommentje:
vrezód is van?
2012. szept. 1. 21:13
6/19 anonim válasza:
jólvan xD te lehet nem vagy 190cm/130kg :D
7/19 A kérdező kommentje:
jaa :D
2012. szept. 1. 21:32
8/19 kgpassat válasza:
Ezt honnan tudnánk megmondani?
Kérdezd azt, aki a hengert tervezi/faragja.
9/19 anonim válasza:
Mennyi baromság, te jó ég :D Képzeld, nekem meg volt egy gyári Simsonom, fullgyári volt, eredeti, csak voltrajta egy herélt gagyirezó, sportkormány, tunnning sport léKszűrő, 4 sebességes enduro váltó, gyári 50-esalapméretes henger kicsit reszelve és ment alattam 110-et...
De most komolyan...nem fáj ez a sok hülyeség? Honnan a jó büdös francból tudnánk, hogy mit fog tudni a hengered? Eleve le sem írtad milyen 4F, ki faragta. a sportszűrőt felejtsd el, az Amal is egy f0s, a babszi gyújtás meg majdnem az.
10/19 A kérdező kommentje:
irtam hogy KÖRÜL BELLÜL MENNYI LESSZ EMBER A HENGERT SA FARAGTA ÉS AZ H TE ALATTAD MEGY 110 ET A MOTOR AZ MEG KAMU EMBER!! XD
2012. szept. 2. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!