Gajra ment az aksim a robogóból de kicserélték, nemlátom értelmét már beszerelni mivel már nem hiszem, h idén használom, ha itthon tárolnám tavaszig akkornem megy tönkre?
ha nincs eszközöm rá ,h töltsem?
1 haverommal esetleg tudnám töltögetni...Milyen időközönként kellene?
gondolom annyira nem vagy elvetemült hogy télen csak ezért kimenj motorozni :D (de ez is megoldás, 1-2 óra motorozás és az aksi fel van töltve)
Amúgy meg havonta 1x-2x töltesz rá egy kicsit akkor ki kellene bírnia komolyabb károsodás nélkül.
(bár lehet hogy egyébként is kibírná, de é már vágtam így tönkre 2 hónap alatt aksit, bár az nem teljesen új volt, de még bírnia kelletett volna)
tönkremenni egy zsír új aksi nem is fog. Csak gyengülni.
Én motoromba oylan zselés aksit szereztem ingyé ami több mint 1 évet állt töltetlenül.
Az is működik még, csak nem sokáig bírja.
ez is zselés!
Mondjuk az aerox-ba muszály mivel a 45 lőerőt nem bírja megizzítani a gyerta!Így egy amerikából rendelt rendszerrel van indítva!Az aksi extrém szikrát eredményez a gyertá-nak!Ez havi szinten 1 gyerta
Hát ezt az aksit próbáltuk olyan motorba is amibe aksi kell az indításhoz. tolásra be is indult vele...
De a féklámpa a helyzetjelzők és a kört működik róla egy darabig :)
Szóval ha van rá valahogy lehetőséged havonta 1x 2x elviszed haverodhoz akinek van töltője aztán tölt rá egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!