Sony, Pioneer, vagy JVC autóhifi?
Melyik márkát ajánlanátok a 3 közül?
Fejegység, hangszóró tekintetében. :)
De miért???
Ezt így akkor nehéz lesz eltalálni! (na meg a költségek is eltérőek)! Lehet hogy találsz egy Hertz első szettet aminek megközelítőleg olyan a hangzása mint pl. egy Pio-nak ,de a Pio 3x annyiba kerül mint a Hertz!
Amúgy fejegységbe:
Alpine(9812r,9813r,9853r,9855r) , Pioneer (ha van pénzed rá: P88RsI vagy inkább RsII)
Kenwood KDCU-BT61U ilyenekben gondolkodnék (+ valami Rockford,Audio System,Gladen,Hertz... hangszórókban)!
13-as sugárzókat felejtsd el:) Vegyél hátra ovált, előre pedig 2x16cm-est.
Miért ajánlom pont a Hertz-et? Media Marktban végighallgattam az összes sugárzót, nekem a Hertz tetszett a legjobban:)
Azért nézek 13-ast mert gyárilag hátra ez a hely van kialakítva neki.
Előre ha jól tudom 10 cm-es.
Semmiképen sem szeretnék helyet vágatni nagyobbnak. :)
az ovál hangszóró kalaptartóba akkora suttyóság mint a színes gumicsizma:)))
jvc fejet venném meg minden képpen és mondjuk a pioneer hangszórót, mondjuk nem lesz egy nagy ollé, de olyan gyártótól érdemes hang cuccot venni, aki abban jó
sony az más termékekben jó, autóhifiben nokedli
Ha elöl van egy igazán ütős szetted,akkor hátra nem kell hangszóró (se a kalaptartóba,se sehova)... (sőőt... általában ha egyterű és kalaptartós,akkor a reflex mélyládának a Basszusa lökdösi a kalaptartóba szerelt oválokat...)!
Előre egy ütős szett (Gladen audio,Audio System,Alpine... főleg ha aktív a rendszer,és teljes a színpadkép)! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!