Klímatisztítás autóban. Szakértő válaszát várom! - Hogyan kell?
Ez mind tudom és szoktam is csinálni, de nem tart sokáig a hatása.(1-2 hónap) Még azt szokták írni, hogy befújás után hagyjuk a szert hatni negyed órát.
A kérdésemre még mindíg nem kaptam választ! Tehát miért akkor büdös, ha nem megy a klíma? Ebből az következne, hogy nem is a klíma a szagos. Ezért gondolom azt, hogy nem is kell bekapcsolni a klímát tisztításkor. Pl. a gyári Ford klímatisztító azt írja, hogy ne kapcsoljuk be a klímát, a többi márka meg azt írja, hogy kapcsoljuk be...
Ez is azt írja, hogy ne kapcsoljuk be a klímát, érdekes.
Azért nem tart sokáig a hatása, mert nem jut el mindenhova a szer.Tisztíttasd ózonnal, az biztosan mindenhova eljut, és mindent fertőtlenít.
A kondenzvíz nagy része jó esetben lefolyik, nem csak az lesz büdös, az egész hőcserélő felülete nedves. Ott szaporodnak el a gombák, baktériumok. A ventilátor pedig befújja az egészet az utastérbe. Ha a hab nem jut el mindenhova, az egész nem ér semmit.
Úgy csinálok mindent, ahogy a tisztítószerre rá van írva!
Mikor szakszervízben tisztítattam, annak sem volt hosszú eredménye...
Ózonos tisztítás még nagyon ritka, azért nem tudok Pestre menni sok száz kilométerre. :-(
A kérdésemre még mindíg nem kaptam választ!
Klíma nélkül és bekapcsolva is ugyanaz a levegő útja? Tehát mindíg átmegy a levegő a párologtatón keresztül? Miért nem szagos, ha megy a klíma és miért az, ha megy. Más a levegő útja ezek szerint?
Ez tisztítás szempontjából a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!