Autóhifi erősítő Remote az merre megy?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy van az erősítőn egy Remote csatlakozó! Gyári rajz alapján azt az autórádióba kell bekötni, hogy amikor bekapcsolom a rádiót vele együtt kapcsol az erősítő is!
De nekem az a megoldás kellene, hogy egy Kis kapcsolóval tudjam tetszés szerint ki-be kapcsolni az erősítőt, mert nem csak Én szoktam vezetni és anyám kikészül amikor hangos a zene!
Szóval akkor a remote csatit melyik fülhöz kell majd csatlakoztatni? A pozitív vagy a negatív?
2012. aug. 27. 17:20
1/3 anonim válasza:
+12V !(tehát a pozitív)De legjobb szerintem normálisan bekötni a fejegység remote száljába és közbeiktatni a kis kapcsolót, így tudod használni rendesen is, nem felejted bekapcsolva véletlenül sem az erősítőt, akkudat sem meríti le feleslegesen.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszi akkor ez lesz megoldva! Néztem egy Oldalt ahol írták, hogy az antenna kivezetéshez kell Kötni a remote szálat! Az lehetséges? :D
2012. aug. 27. 18:41
3/3 anonim válasza:
Valamelyik fejegységnek az antenna kapcsolószál csak rádiózás közben kapcsol. Remote meg mindig ha be van kapcsolva. próbáld ki nálad melyik. De ha +12V -ot kapcsol akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!