Egyiket se. Peugeot 106. Ugyanolyan sz@r, ugyanannyiba kerül kb, de ha baleseted lesz, annyira nem törik sz@rrá. Meg lehet nézni az összes "veszélyes útszakasz" táblát, 10-ből 8-on Suzuki van.
2009. júl. 26. 10:39
3/20 anonim válasza:
Szerintem se kezd suzukival!
Menni megy, de megállni nem tud, és nem biztonságos.
2009. júl. 26. 11:11
4/20 anonim válasza:
Szerintem egyiket se! Inkább autót vegyél!
2009. júl. 26. 11:12
5/20 anonim válasza:
Vegyél golfot , vagy polot.
2009. júl. 26. 11:35
6/20 anonim válasza:
Nincs a suzukival semmi baj,első autónak ideális olcsó,dögivel és fillérekért van hozzá alkatrész,keveset fogyaszt az meg,hogy könnyen törik egy dolog senki nem úgy indul,hogy összetöri a kocsit szép is lenne ha minden kezdő összetörne egyet :) nyugodtan vegyél ilyet és ne foglalkozz a sok tudatlannal akinek a szüleik megveszik az audit,bmwt (azoktól kell félni igazán)és lenézik ezt a kis kocsit.
2009. júl. 26. 11:43
7/20 anonim válasza:
képzeld, nem vettek nekem se BMWt, se Audit, azért írtam a Peugeot-ot. Tudatlan se vagyok, de rengeteg ismerősöm szenvedett balesetet Suzukival...
2009. júl. 26. 11:59
8/20 anonim válasza:
Suzukit ne...Unokatesóm 2 hónapot volt kómában, mert 1 gödör megdobta őket 90es tempóval és felborultak. 1. nem ismertük fel hogy milyen autóval voltak, úgy összetört.
Inkább peugeot, vagy ford, vagy opelek is jók!
2009. júl. 26. 12:23
9/20 anonim válasza:
polo.....
2009. júl. 26. 12:29
10/20 anonim válasza:
Ha nem akarsz "röpködni" és nem nyomod neki országúton...a városi közlekedésre a legjobb választás a Suzuki.Keveset eszik,megbízható konstrukció,olcsó az alkatrész,olcsó az autó..
Ha nyomod neki ...60-70-80 felett.. igencsak romlik az esélyed egy balesetben a súlyos sérülésre,esetleg a halálra való tekintetben. Az autó megfelelt az EU biztonsági töréstesztjén,mielőtt a többiek lepontoznak..nyilván egy Volvoban több az esélyed ha 90-nel fának mész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!