Milyen robogót vegyek?
50ccm legyen, jól nézzen ki, kényelmes legyen és azért ne 50 legyen a vége.
olyan 130-150ezer legyen max az ára.
Azt szeretném kérni, hogy olyanok írjanak akik értenek hozzá meg már volt ilyesmi motorja. Ne olyanok akik még életükben nem ültek motoron. Előre is köszönöm a válaszokat.
Hy!
Nekem yamaha bws-em volt ,azt nem ajánlom ha használt és ha régi és ha tunningolt.
Tesómnak volt Gilera runnerja az nagyon ott volt mert az utazója vígan 80 km/h volt úgy hogy nem sül meg benne a dugó.Ugyan ez egy léghűtésesnél már esélyesebb hogy megragad a dugó. külföldön béreltem giléra runnert és volt olyan hogy 120 km -ert lementem vele hegyeken völgyeken 2 személlyel és azt kell hogy mondjam hogy a kanyart jól veszi és bírja is és emellett nagyon kényelmes gépek még hosszú távon is és nem esznek sokat.
Mire szeretnéd venni a gépet?ha első motort szeretnél akkor 60-70 ezerből már jó simót is vehetsz ami négy sebességes és tirisztoros és lehetőleg fiatal.
A lényeg használt motorok vásárlásánál figyelj oda arra hogy pöccre induljon, a hangján ne hallj semmi csörgést zörgést,legyen gyári állapotú,gumikat is nézd azért meg rajta ,ha a külseje gondozott akkor valószínüleg vigyáztak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!