Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Milyen robogót...

Motorosok! Milyen robogót "vegyek"?

Figyelt kérdés
ugye nem én venném hanem apa...de milyet érdemes venni? Melyik a jó robogó (50 ccm) amely nem csak hogy jól néz ki de kényelmes és stb....? lány vagyok, jó lenne ha minél könnyebbet javasolnátok :) köszönöm ....és szerintem használtan vennénk...úgy 130 ezerig

2012. aug. 25. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kezdésnek tökéletes.ha pedig nagyobb motort akarsz ahoz úgyis be kell töltened azt a bizonyos kort és addigra talán megveszed magadnak remélhetőleg,addig is tökéletes lessz ez is ha vigyázol rá
2012. aug. 28. 01:48
 12/14 A kérdező kommentje:
ohh én vigyázni fogok rá...szerintem nagyon kényelmes ;) de az a nagy takarítás igazán ráfér :D amúgy tegnap mondta barátnőm,hogy nem indul be az aerox :D ennyi ha 6 évesen használtan vette?
2012. aug. 28. 08:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Tudni illik ha lerakod a robogót mondjuk 2 hétre akkro nem biztos hogy rögtön beindul.Ilyenkor rugdosni kell,vagy önindító elött gyújtás nélkül rárúgtok 3-4et aztán próbálkoztok.

/ éves használt areox az még annyira nem gáz,pedig láthatod hogy a jobbakkal is előfordul hogy nem indul a gép valamiért.

Amúgy amiért nem indulhat a gép:gyertya,benzinhiány,túl sok benzin,vákumcső ki csúszott a helyéről,gyertyapipa elhasználódása miatt nincs rende szikra olyankor csokipappír és kész :)

Érdemes fórumozgatni hogy miért is állhat le a gép vagy miért is nem indulhat vagy egyszerűen hogy hogyan kell elindítani(pl nyáron is kell szívatósat húzni indításkor)

Minden meglepire fell kell készülni ,szal el kell tenned egy csini kis kesztyűt,rongyot meg egykét szerszámot,csiszolópappírt ,benzincsövet,stb

2012. aug. 28. 22:04
 14/14 A kérdező kommentje:
az lehet hogy túl sok benzin miatt....mert mondta is hogy teljes tankolást kapott :D
2012. aug. 28. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!