Mennyi egy ilyen BMW-nek az éves fenntartási költsége?
Itt beleértem az átírást,különféle adókat meg illetékeket, biztosítás és még nem tudom hány féle dolgot kell fizetni :) Egy fogyasztási adatnak is örülnék! Csak ráérőseknek , előre is köszönöm!
Tudom hogy Bmw de akkor is csak lebeszélni tudlak
1x nagyon régi
2x nagy benzines /bár még ha dízel lenne akkor se vennék ilyen régi autót/
Először is: 123650Ft (ebben benne van az átírási illeték,eredetvizsga,törzskönyv,forgalmi)
aztán ha ez évben lejár a műszaki az + 20-25e.Ft környéke!
+ a biztosítás (ez függ életkorodtól,nemedtől... SOK mindentől)!
Fogyasztása városban (ha szépen közlekedsz) 9,5-10L környéke,autópályán normálisan közlekedve 8-9L
Persze ez vezetési stílustól függ (lehet akár 18-20L-es fogyasztást is csinálni)! :)
Jó autók ezek,csak annyi hogy kicsit már öreg így alaposan meg kell nézni a rozsdálódható helyeket (és persze ki kell kasztnizni mihamarabb)!
Ha megvan neki adva minden (friss olaj...) akkor 'örökös' autó lesz (mivel ez is olyan mint egy kutya: ha valamit kér meg kell adni neki,különben GAME OVER)! Sok sikert!
Köszönöm!
Régi autó párti vagyok na meg újra nem futja :). Nem vagyok a versenyző típus én élvezni szeretem a vezetés minden pillanatát, de nem árt egy kis erőtartalék.
#2-es elmondott mindent amit akartam, korrekt válasz.
Két dolgot tennék hozzá:
-kasztnira figyelj vásárláskor, hajlamos rohadni és drágák hozzá a cserdarabok (nem relatívan, tényleg, drágább mint az E39 szériához), ha valahol elkezd rügyezni egyből csináltasd meg, azt hogy "aóóó csakkegykicsit rozsdás, az még jaóleszúgy egy darabig"
-a futóművére illik odafigyelni, elég hamar megeszi a szilenteket, azt is azonnal cserélni kell, mert ha úgyhagyod elég gyorsan megeszi a futóművet
Fogyasztásnak 9-12-t mondanék, ugyanolyan M20B25 blokk van benne mint az én E30-amban ami 8-11 között eszik , de jó fél tonnával nehezebb.
Én sem venném meg, de fent már kifejtették hogy miért: öreg, sokat fogyaszt a nagy motor miatt, sok benne a km és elég szakadt a belseje. De te tudod... Annyiban igazad van, hogy ennyiért nem sokkal fiatalabb Suzukit kapnál. És ez mégiscsak autóbb. (Most jönnek majd a suzukisok és jól lepontoznak...)
A kora miatt szerencsére már nem kell márkaszervizbe hordanod kötelező szervizre, mert arra a gatyádat ráfizethetnéd.
Köszönöm a sok segítséget !:)
Nem az első kocsit akarom megvenni hanem ami tényleg egyben van. Ezekre odafogok figyelni amit írtatok na meg egy teszt úton is sok minden kiderülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!