Autófényezés előtt csiszolás? Milyen csiszológép?
Autófényezés előtt én szeretném elvégezni az előkészületi munkákat (csiszolás,kittelés...) ,eddig kézzel csiszoltam le pár kasztni elemet ,de már meguntam,sőt hogy most jönnek a nagyobb darabok!
A kérdésem: milyen csiszológéppel/hozzá milyen lágyságú papírral lehet a leghatékonyabban csiszolni?
nekem konkrétan egy ilyen Einhell rezgőcsiszolóm van(téglalap alakú): [link]
Ez jó hozzá? ha nem akkor milyen kellene hozzá??
(Van 1-2 elem amin a gyári alapozás megmarad ,így csak felületi csiszolás kell)!
Ez a csiszológépet csak sík felületen szabad használni és ott sem minden feladathoz. Íves felületen hamar átrendezi az erőviszonyokat, aztán kittelhetsz, szórózhatsz ezerrel.
A csiszológép a kittelés és szórókittelés utáni csiszoláshoz jó, ehhez 150-220 közötti szemcsefinomságú papír jó. Erre kiválóan alkalmas, mert gyorsan lehet vele haladni. Az utolsó, simító vizes csiszoláshoz viszont nem célszerű használni, mert könnyű a kelleténél jobban belekapni vele a felületbe. Azt csak kézzel, 220-240-es vagy finomabb papírral, vizesen lehet elvégezni.
Igen,én is erre akartam kilyukadni!
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!