Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó lenne számunkra...

Milyen autó lenne számunkra megfelelő?

Figyelt kérdés
Ki fogjuk nőni a mostani 9 személyes autónkat, és 11 tagúra fog bővülni a kiscsaládunk a hármasikrek érdezésével. Nem vagyok jártas az autók terén, de rengeteget utazunk, ezért lenne fontos beruházni egy olyan kocsira amiben elférnénk 11-en is. A keretünk rá kb 3 millió forint. Ha valaki tudna ajánlani valamit azt nagyon megköszönnénk.
2012. aug. 23. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Ehhez már kisbusz kell és nem vagyok benne biztos, hogy B-s jogsi elég hozzá. Nem lenne egyszerűbb inkább 2 autóra bontani a családot? Vannak persze Ford Transitok, Mercedes Sprinterek, Peugeot Boxerek, Citroen Jumpyk ilyen személyszállíót verzióban, de ezek mind tgk.-ból kisbusszá alakított verziók, nem túl komfortosak és nem családi használatra találták ki őket.
2012. aug. 23. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Ikarus! :D Valami kisebb busz kellene. Nem vicc komolyan, de azt sajnos csak busz jogosítvánnyal lehet vezetni, mert ügye a B kategória az 8+1 személyre jogosít fel.
2012. aug. 23. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez talán elég lesz és olcsó is!

[link]

vagy ez

[link]

2012. aug. 23. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Végében pedig van a csomagoknak hely...
2012. aug. 23. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:

azért a "kiscsaládunk" kifejezés nem egészen helytálló :D

esetleg ilyen de ezek hosszú utakon nem igazán kényelmesek.

[link]

[link]

szerintem is jobb lenne a mostani mellé egy másik autó (már ha megoldható)

2012. aug. 23. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Na de azokhoz már D kategóriás jogosítvány kell. Meg azokra az ülésekre a jó Isten sem fűzi fel a gyerekülést és akkor még csak a felmerülő problémák kis részénél tartunk. Szóval vagy szelektáltok, hogy ki utazik a családból és ki marad otthon, vagy 2 B-s jogsival rendelkező személyre lesz szükség. Én egyébként utóbbira voksolnék, mert egy 7-8 fős egyterű kíválóan alkalmas a csemeték (gyerekülésesek) szállítására, egy 5 üléses kombi meg kényelmesebb a nagyoknak és csomagoknak is több hely van két autóban, síbox is mehet két helyre. Persze a fenntartási költségek is magasabbak két autónál, de szerintem 3 milliónál olcsóbban is ki tudtok jönni. Az is előny, ha mondjuk csak 5-7-8 emberrel akartok menni, nem kell két autót beröffenteni.
2012. aug. 23. 22:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Na meg ugy egy tgk-val vagy kisbusszal nem is állíthatsz be akárhova, nem parkolhatsz akárhol, míg személyautók a legkevésbé korlátozottak, olcsóbb az alkatrész beszerzés is.
2012. aug. 23. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van D kat. jogsi a családban.
2012. aug. 23. 22:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Az autó vásárlást nem feltétlen mostanra tervezzük, a páromnak egyébként van D kategóriás jogsija, és mivel én is tudok vezetni így jelenleg működik a két kocsi felálllás, ami egyébként van is. De amiatt hoyg a legnagyobb gyerkőc is fiatal (8) hosszabb utakon, gondolok itt a 100 kmrel arrébb lakó nagyszülőre, sokkal jobb lenne, egy olyan autó amiben egyszerre elférünk.
2012. aug. 23. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
De pont a kicsik miatt gáz a kisbusz, mondjuk egy Ford Transitba gyerekülést nem nagyon tudsz rakni annyit, amennyi kéne, vagy csak nagyon szűkösen.
2012. aug. 25. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!