Msebi06 kérdése:
Peugeot 406 klíma beszereléshez segítség?
Figyelt kérdés
406osomban nincs klíma, de van mellé egy angol, abba van és át szeretném szerelni. Kiszedtem az angolból, csak az a baj, hogy középen a fűtéskonzol nem stimmel az enyémhez, mert a szellőztetőmotor a másik oldalt van az angolba, vagyis balkormányosnál a pedálok helyén lenne. Na ebből kéne egyet vennem. Manuális klímáról lenne szó. Összerakással nem lenne gond, csak az elektronikával. Digitklímát emiatt se akarok. Kérdés, hogy manuálisnál csak a kapcsolóra rákötöm a kompresszort és az bekapcsol, ha benyomom?2012. aug. 23. 16:46
1/10 A kérdező kommentje:
Még kimaradt, hogy a klímának a hőfokát úgy változtathatom, mint eddig? Vagyis hogy tekerek a meleg felé, és keveredve melegebb levegő jön ki?
2012. aug. 23. 16:48
2/10 anonim válasza:
Nem fog abból semmi kijönni gáz nélkül!
:D
3/10 A kérdező kommentje:
Remélem ezt nem írtad most komolyan. Mindenki tudja kell bele gáz, most csak az összeszerelésről kérdezek.
2012. aug. 24. 07:35
4/10 anonim válasza:
Ahol feltöltik, be is szerelik. Talán akkor még működni is fog!
:D
5/10 A kérdező kommentje:
Ha én szerelem össze mér ne működne? Szereltem már ennél durvább dolgokat is.
2012. aug. 24. 23:04
6/10 anonim válasza:
Végre valaki felismerte, hogy az öreg nagy francia autókhoz angol donort kell venni fillérekért! Grat!:)
7/10 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, 1-2 alkatrészen kívül mindenem van hozzá, elég gyorsan betudja hozni az árát ;)
2012. aug. 28. 20:15
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem fog működni, a computer motor hibát fog kiírni. A 406 az komoly szerkezet, a régebbiek pl 206 abban megoldható ilyen egyszerű módszerrel.
De írd majd meg, hogy sikerült!
9/10 anonim válasza:
A 406 régebbi fejlesztés, mint a 206...már bocsánat :)
10/10 A kérdező kommentje:
1997es a 406osom. Eco nincs benne. Sajna most leállt a beszerelés, mert másra kell a pénz. Tavasszal megpróbálom.
2012. szept. 10. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!