Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átírathatom úgy az autót hogy...

Átírathatom úgy az autót hogy nem kötödtem rá biztosítást?

Figyelt kérdés

Vettem egy autót és átíratásra megvan a pénz de a biztosításra meg kéne várnom a fizetést mert nincs annyim hogy a biztosítást is megkössem rá és elég drága de ezt ti is tudjátok.....

Átírathatom úgy hogy nincs rajta biztosítás és majd megkötöm rá utána?persze addig nem használnám.

mert halottam olyat hogy addig nem írathatom át amíg nincs rajta biztosítás.

2012. aug. 23. 00:18
 1/6 waland ***** válasza:
Ha minden igaz, forgalomból kivonva átírathatod biztosítás nélkül is, csak a kivonás-forgalomba visszahelyezés is lehet lesz annyi, mint a biztosítás. Ja és visszahelyezni nem lehet biztosítás nélkül.
2012. aug. 23. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Köss rá neten biztosítást arról rögtön lesz igazolás hogy él a biztosításod és a csekk ugyiscsak pár héten belül jön meg addigra fizud is lesz talán és így át tudod iratni. Én is így csináltam. És bőven 3-4 hét után küldte ki a csekket a biztosítóm.
2012. aug. 23. 06:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Bizony, hallgass a #2-es kollégára - biztosítási igazolás nélkül nem fogják átírni.

(Halvány emlékeim szerint amikor megkötöd pl. a biztosító irodájában, akkor sem egyből kell fizetni ha a csekkes fizetést választod. Persze más ha bankkártyával akarsz fizetni...)

2012. aug. 23. 08:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

elküldtem a kérelmemet már. 2.válaszadó jó ötlet megfogadom :D

2012. aug. 23. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:

nem írják át a biztositás meg nem kötéséig( kifizetést nem nézik)

de 15 napon belül át kell íratnod

megértelek h nincs pénzed, de várhattál volna a kocsivevéssel míg nincs meg mindnere a lóvé :D

2012. aug. 23. 18:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Alkalmi vétel volt :D gyorsan kellett cselekednem :D

már elintéztem mindent kértem egy igazolást biztosítótól és már át is írattam kösz a válaszokat.

2012. aug. 24. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!