Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb Tuning...

Melyik a legjobb Tuning Simsonra? Többi lent

Figyelt kérdés
Van egy Simson s51b 50/2-es (dugóméret 39.75) rezó megszakítós gyújtás 75-80km/h a vége de kicsit pörgősebbé szeretném tenni de ugy hogy megbizható legyen nem 70/4-es szart akarok bele csinálni ami megy 100at de 1napig birja..Én +2felömlőre gondoltam azzalm menyivel lenne jobb?

#Simson #simson tunining
2012. aug. 18. 18:49
1 2 3
 11/21 ja_az_van ***** válasza:

[link]

Ja 70-es el 1 napig, 150 -sel hány napig. na ennyit a ccm röl.

2012. aug. 18. 22:15
 12/21 A kérdező kommentje:
Vedd meg próbáld ki de nekem nem ez volt a kérdésem
2012. aug. 18. 22:38
 13/21 ja_az_van ***** válasza:

"megbizható legyen nem 70/4-es szart akarok bele csinálni ami megy 100at de 1napig birja"

Pedig a legjobb tuning a köbcenti tuning. és a használattol függ a tartossága,meg a fötengely minöségétöl,meg a csapágyakétol. egy sima gyári 70 ccm. simán odatesz a te 50-es 4 felomlösödnek. a mérések alapján.mint gyorsulásban mind tartosságban.

2012. aug. 18. 22:47
 14/21 A kérdező kommentje:
oké feküdj le aludni
2012. aug. 18. 22:58
 15/21 kgpassat ***** válasza:

Honnan veszed, hogy a 70/4 egy napig bírja? Inkább ne terjeszd a hülyeséget!

Van ám 105-ös is. Akkor az úgy annyi, hogy elmegy az utca végéig, és már tolhatja is haza?

4 felömlő+rezó szerintem jó lesz.

Azt mondod, hogy nem akarsz drága tuningot. Azért a tuning sosem olcsó. Főleg ha nagyon belemerülsz.

Ez a terv szerintem jó lesz:

[link]

2012. aug. 19. 07:50
 16/21 anonim ***** válasza:

kgpassat!

A link amit küldtél... :)

Otthon házilag nagy merészség egy ilyenbe belevágni,amúgy aki csinálta az szerintem éves rutinnal állt neki mert a végére szép munkát végzett.

2012. aug. 19. 21:39
 17/21 A kérdező kommentje:
hát igen ...
2012. aug. 20. 11:27
 18/21 A kérdező kommentje:

hogy éri meg jobban és hogy lesz jobb a henger ha veszek a boltban egy 70eset vagy az én 50esemet furatom meg 70esre?

Mert az én hengerem full gyári csak 2x volt furatva de nem nálam, amit meg a boltokba lehet venni a WR hengereket azokat meg kidobnám a kukába ..

2012. aug. 20. 11:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez most komoly ? Nem akarok okoskodni stb. de ha belegondolsz , ha nincs megfelelő gyújtása akkor hiába millió köbcentis , leömlős stb :) A gyújtást kell csak igazán tuningolni , a megszakítós gyári gyújtás nem képes azt a plusz teljesítményt megadni hiába van megfúrva. Egy 70ccm-es henger (inkább gyári , megfúrt vagy prémium utángyártott) és TIRISZTOROS GYÚJTÁS ! Ha van lóvé otthon akkor VAPE gyújtást vegyél bele :) (Nem bántásból szántam :) Jó motorozást !
2012. aug. 21. 00:28
 20/21 RoadRunner válasza:

Áruld már el, hogy minek a 40 ezres Vape egy olyan motorra ami nem forog többet a gyárinál? Ha jól értelmeztem a vezèrlèst nem akarjátok piszkálni csak ccm növelés a cél. Akkor mi a túrónak extrázni a gyújtással hiszen ugyan abban a tartományban fog dolgozni, mint eddig?

Ami pedig azt illeti ... Gyári hengert nem lehet 70ccm-re fúrni csak persely cserével. Viszont tudom ajánlani az ALMOT hengereket.

2012. aug. 22. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!