Melyik a legjobb Tuning Simsonra? Többi lent
"megbizható legyen nem 70/4-es szart akarok bele csinálni ami megy 100at de 1napig birja"
Pedig a legjobb tuning a köbcenti tuning. és a használattol függ a tartossága,meg a fötengely minöségétöl,meg a csapágyakétol. egy sima gyári 70 ccm. simán odatesz a te 50-es 4 felomlösödnek. a mérések alapján.mint gyorsulásban mind tartosságban.
Honnan veszed, hogy a 70/4 egy napig bírja? Inkább ne terjeszd a hülyeséget!
Van ám 105-ös is. Akkor az úgy annyi, hogy elmegy az utca végéig, és már tolhatja is haza?
4 felömlő+rezó szerintem jó lesz.
Azt mondod, hogy nem akarsz drága tuningot. Azért a tuning sosem olcsó. Főleg ha nagyon belemerülsz.
Ez a terv szerintem jó lesz:
kgpassat!
A link amit küldtél... :)
Otthon házilag nagy merészség egy ilyenbe belevágni,amúgy aki csinálta az szerintem éves rutinnal állt neki mert a végére szép munkát végzett.
hogy éri meg jobban és hogy lesz jobb a henger ha veszek a boltban egy 70eset vagy az én 50esemet furatom meg 70esre?
Mert az én hengerem full gyári csak 2x volt furatva de nem nálam, amit meg a boltokba lehet venni a WR hengereket azokat meg kidobnám a kukába ..
Áruld már el, hogy minek a 40 ezres Vape egy olyan motorra ami nem forog többet a gyárinál? Ha jól értelmeztem a vezèrlèst nem akarjátok piszkálni csak ccm növelés a cél. Akkor mi a túrónak extrázni a gyújtással hiszen ugyan abban a tartományban fog dolgozni, mint eddig?
Ami pedig azt illeti ... Gyári hengert nem lehet 70ccm-re fúrni csak persely cserével. Viszont tudom ajánlani az ALMOT hengereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!