Nem húz a motorom, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
tegnap szétszedtem a légszűrőt megtisztítani, össze is raktam, még akkor ment szokásosan, ma meg már kell neki 200méter hogy felmenjen 35km/h ig ! ha jobban húzom neki a gázt képes leállni is. Szétszedtem újból hátha a légszűrő a baja légszűrő nélkül is alig akar menni. mi a baj ?2012. aug. 17. 11:15
11/13 A kérdező kommentje:
nah b*sszameg ! a légszűrő baja volt ! nem is hittem volna hogy az lehet, vagyis annyi ! a hátulján egy kicsi repedés volt, de pont elég volt neki hogy többet kapjon, beragasztottam, úgy megy most mint újkorába :)))
2012. aug. 17. 16:45
12/13 anonim válasza:
a tezsvirek kilopták a lóvakat az istállóból, v maguktól mentek el
13/13 anonim válasza:
Mivel ragasztottad be a légszűrőt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!