Nagy Péter Imere kérdése:
Vásároltam egy használt Malaguti f12 phantom-ot gyári állapotú tuning mentes, de azt vettem észre, hogy 65-nél többet nem megy (lehet gyári fojtás van benne nem tudom) és 6-8 litert simán be veri úgy is ha nem húzom neki mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 01:55
1/3 anonim válasza:
Ez se megy jobban, de a gazdája mégis olyan büszke rá, hogy feltette a youtube-ra:
http://www.youtube.com/watch?v=osGJ76ZIEvQ
Járj vele 40-nel (úgyis annyi a megengedett), és nem zabál annyit!
2/3 anonim válasza:
Mérd meg az ékszíj szélességét, ha az elkopik, csökken a végsebesség. 15,7mm nél ha vékonyabb, azonnal csere! HA variátornál van távtartó alátét azt is vedd ki.
3/3 anonim válasza:
Azzal a géppel valami hatalmas nagy gond van, ha 6-8 litert fogyaszt... KB. 3-at kéne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!