Pécsen hol van állandó vagy rejtett Traffipax?
Az uránvárosi rendőrség udvarában majdnem mindig ki van helyezve egy 3 lábú trafi úgy, hogy általában a belváros felé tartó forgalmat méri. Ha egyszer jársz arra autóval és figyeled tuti látni fogod.
Van egy a 6-os úton Pécsvárad felől befelé a városba, a Pécs tábla környékén, ez egy telepített sebesség mérő. Őszintén szólva lehet hogy ez csak városi legenda, mert én még sose láttam, szóval elképzelésem sincs, hogy hol lehet, viszont már sokaktól hallottam, főleg olyan ismerősöktől akik minden nap autóznak arra.
Pécsen van rejtett traffipax!!!
A 6. sz. főút városon átvezető szakaszán (Athinai Simon u. - kerítés mögül!) - Pécsett az Athinay úton található "volt HÖR laktanya" bejárati kapuja mellé állítják fel a "háromlábút" a kerítésen belülre, ahol nem lehet észlelni. Általában magára is hagyják órákra a készüléket, az eredmény egyértelmű! Nagyon veszélyes! Egy kép róla: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!