Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az 1966-os Ford Musztangnál...

Az 1966-os Ford Musztangnál is igaz az automata váltó átka?

Figyelt kérdés

[link]

itt olvastam az automata váltó átkáról és ez minden automata váltós kocsira igaz? előre is köszönöm

2012. aug. 11. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Igaz. De ha lenne egy '66-os Mustangom pont leszarnám. :D
2012. aug. 12. 01:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Basszus... Én is automata váltós autóval közlekedek már több mint két éve, de ilyenről még soha az életben nem hallottam, hogy ezért elkezdenének ordibálni, mert zavarja, hogy állsz a féken, esetleg bántja a szemét... Mondjuk a cikk 2008-ban íródott, de nem tudom elképzelni, hogy ilyen van. Biztos, hogy szájbavágnám azt, aki igy b@szd megel és anyázik, mert állok a féken. Ha most ez a vízválasztó h megvedd-e, akkor sztem vedd meg.
2012. aug. 12. 01:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen, én is ráállok a pirosnál meg a vasúti átkelőnél a fékre, mióta egyszer éjjel majdnem belémjött hátulról egy jólképzett versenyző, néha anyáznak érte.
2012. aug. 12. 02:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Bmeg. Én a manuális váltós autómmal is mindig a féken állok. Nekem is mindig bennem van az hogy valami állat hátulról belémjön és betol egy zsúfolt kereszteződésbe. A kéziféket meg nem fogom ezért minden lámpánál gyilkolni. Ha meg zavarja a mögöttem lévőt a féklámpa, akkor ne nézze. Engem speciel rohadtul nem zavar, meg egy ismerősömet sem, nem értem hogy ez bárkinek is miért okoz problémát.

Hogyha automata váltós mögött vagyok, akkor én mindig attól kapok egy pillanatra frászt, amikor áttolja a hátrameneten keresztül p-be, és egy pillanatra felvillan a tolatólámpa. Tudom hogy felesleges félnem, de ösztönösen is a régi VW-ek jutnak eszembe a sz*r váltójukkal, amikor 1-es helyett véletlen hátramenetbe rakták, és úgy indultak el. Volt is belőle elég sok ilyen koccanás.

2012. aug. 12. 06:14
 5/7 anonim ***** válasza:
hát ez marha nagy átok.... pff kívánom mindenkinek hogy ennél nagyobb átkot ne kapjon az életben...
2012. aug. 12. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Marhaság ez a cikk.

Én automata váltós autót vezetek már lassan 10éve,no nem azért mert nem tudok vezetni,csak mert ezt örököltem meg családi hagyatékból.Az aki várakozásnál P-be tolja a váltót

,nagy marha :D Ez a fokozatot,csak a végleges"parkoló"!! állásnál kell kapcsolni.Várakozásnál,pl.piros lámpa vagy sorompó elég N.be azaz üresbe kapcsolni,ilyenkor nem villan fel az Rükverc lámpa sem,mert nem tolják rajta

keresztül a váltókart és az autó se fogyaszt feleslegesen

a féken való állás miatt,mert ilyenkor azért picit erőlködik a kocsi,hiszen menne,de nem tud a fék miatt.

2012. aug. 25. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok,mármint úgy értem,akkor indulna a kocsi.ha D-ben van a váltó és tapossuk a féket.A P állás egy reteszt kapcsol,ami a kézifékhez hasonló.
2012. aug. 25. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!