Milyen autót vegyek másfél milla körül?
20 éves srác vagyok, egy fiatal megbízható, kis fogyasztású autót szeretnék venni. Minimum 4 csillagos törésteszttel. Leginkább suliba járásra használnám, ami napi 40Km. NEM disco előtt rajolni, meg körúton kapartatni kell, azaz BMW-a Audis ajánlatok kíméljenek!
Másfél milliót szánok magára a vételre, természetesen van félrerakva az egyéb költségekre.
tényleg elég nőies a clio, de az 1.5 dci iszonyatosan takarékos, jó ki motor
ha a 106 lóerős kivitelben veszed, akkor 6 sebességes váltó van benne, amivel még takarékosabban járkálhatsz
Szerintem annyira nem nőies a Clio.
De Megane-t is szereltek ezzel a motorral arra pedig már nem igazán lehet azt mondani nőies. Mondjuk sokaknak nem tetszik hogy ilyen kacsasegge van de szerintem egész jól néz ki.
Mint írtam, közlekedni kell, nem rajolni.
Nagyon úgy tűnik, hogy Clio lesz belőle. Ma volt szerencsém kipróbálni a Cliot, D Corsát, VW Polot, és messze-messze a Clio volt a legjobb.
Nem értem egy 20 éves srácnak mért kéne feltétlenül valami nagy fekete autóval járnia, amivel németben lehet 150-nel menni és bazi nagy a csomagtartója.
Leírta, hogy egy nem családi autó kell neki és nem jár külföldre meg vidékre rendszeresen. Egy praktikus kis fogyasztású kisautó kell neki. MEg tudom érteni. Szerintem a Clio erre a célra nagyon jó választás.
Nem tudom egy autó mitől lenne csajos. Nincs beleírva a forgalmiba az autók neme. Pár éve egyetemista koromban én is szerelmes voltam a Clioba. Ha akkor lett volna rá pénzem biztos hogy vettem volna egyet.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!