Hogyan tudnám rákötni a laptopot az automra?
Figyelt kérdés
Programozó vagyok, és érdekel a téma, hogy az autó ilyen beállításait, hogyna tudnám elérni. Könyv címekkel is beérném. Meg hogy ez hogy működik?2012. aug. 9. 20:41
1/7 anonim válasza:
Veszel egy diagnosztikai csatlakozót, ez tipustól/bolttól függően 5000-20000 Ft között kapható. A programot mérik kissé drágábban, az 20-30 ezer között mozog, vagy írsz magadnak egy progit a kódtáblázat alapján.
2/7 anonim válasza:
amit ott piszkál az kihat a mechanikára is lassan. oké, hogy értesz a számítógéphez, de bajt is csinálhatsz aztán kapod a hibakódokat
3/7 A kérdező kommentje:
A hasznos válaszokat köszönöm, a nem azokat meg nem köszönöm :)
Természetesen nem úgy gondoltam, hogy MEKKORA INFORMATIKUS vagyok címszó alatt, CSATLAKOZTATOM a notimat az autómhoz, majd másnap viszem a szervízbe mert el sem indul.
2012. aug. 9. 21:08
4/7 anonim válasza:
Azért az sem mindegy milyen autóról van szó.
5/7 anonim válasza:
Most komolyan töröltetted a kommentemet, mert viccelodni merészeltem? Semmi sértõt vagy bantot nem mondtam...
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy én töröltettem, vagy valamelyik másik látogató! Azért van ott a piros tábla!
:D
7/7 A kérdező kommentje:
Nem töröltettem senki kommentjét.
2012. aug. 10. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!