Mért kell ezt? (Túl rövid a kérdésem. )
Most történt fél órája az eset, de számtalanszor találkozom az ilyesmivel:
Előttünk van egy út, ami Y alakban kettéválik. Ha az Y szára felől jövünk a bal oldali folytatása a forgalmasabb. Aki a jobb oldaliból jön szembe, ott a "macisajt" tábla.
Mégis egy mikrobuszos úgy gondolta, hogy az rá nem vonatkozik. Persze jött a szembe lévő, aki a bal oldali szárba ment volna tovább. Hatalmas fékezés, de mindketten megálltak. Erre elkezdenek ott az autóból ordibálni, köcsögözni meg k. anyázni. Az is aki hibás volt, meg az is aki nem.
Ez mire jó? Emberek vagyunk, hibázhatunk. És nem történt semmi baj se. Mért nem lehet ilyenkor azt mondani - ha már mindenképp kommunikálni akarunk a másikkal az eset után - hogy bocs, benéztem a táblát, legközelebb jobban figyelek majd.
Igazad van.
De én kezdő koromban inkább még óvatosabb voltam és ha benéztem volna így egy táblát inkább fülem farkam behúztam volna, minthogy nekiálljak k. anyázni.
sok sztem enm tudja a kresszt sem
gondolok azokra a réti niggákra akik úgy vették a jogsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!