Van olyan kisautó vagy valami fedett motor amit jogosítvány nélkül lehet vezetni?
Te viszont kérdező egy isteni csoda vagy :) ilyen kérdést még nem láttam, bennem is ez fogalmazódott meg amúgy, csak nem tettem fel, de te megelőztél, te egy isten vagy, örökké tisztelni fogom az emlékedet, még akkor is ha elcsap egy benzinmotoros fűnyíró! :D Ámen.
Szerintem szerezz jogsit, B kategóriásat, aztán vezethetsz motort és autót is, jobban jársz. De az elektromos bicikli sem rossz választás. aki azt írta az is környezetszennyező kicsit dilis.... manapság minden környezetszennyező, de egy ember a bélgázával többet szennyez mint az az elektromos bringa. emlékszem egy vadbarom amerikai tudós a globális felmelegedés leküzdésére annyit mondott a TVben az állát vakargatva hogy irtsuk ki a marhákat, mert a hamburgertől olvadnak a jégsapkák....pffff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!