Honnan tudok letölteni autódiagnosztika programot?
Milyen diagnosztikai program érdekel?
Ilyen alap progik,mint a moDiag vagy a Scanmaster, amik szinte minden csatlakozóhoz jók bármelyik torrent oldalon megtalálhatók.
"Második: Nem hiszem, hogy mosolgós kedvedben lenne akárki, ha letöltött programmal dolgozva néhány bácsi és/vagy néni ellenőrzésre érkezne hozzá... A Windowst szerinted miért veszi meg valaki, ha megveszi?"
1, nem dolgozok ezzel saját célra használom
2, a szoftvert a diagnosztikai eszközhöz kaptam, amit megvettem, de mint írtam akármelyik trackeren megtalálható ( a torrentz pont com -on fent van mindkét általam írt progi)
El kell hogy keserítselek, a Windows7-em is jogtiszta, nyugodtam rám lehet küldeni bármilyen ellenőrzést. Nem az volt a kérdést, hogy milyen elveink vannak a szoftvereink jogtisztaságáról, hanem, hogy honnan lehet letölteni ( a warez amúgy nem szép, ahogy a dohányzás vagy az alkohol sem, csak 18 éven felülieknek.. ).
Na, itt valami félreértésre került sor.
Te nem dolgozol vele, jó, pont erre kívántam rámutatni, hogy aki nem munkàhoz hasznaja, annak teljesen mindegy, nyugodtan használhat letöltöttet, mert a világon senkit nem fog érdekelni ("a szomszéd Pistike letöltötte a Windows 7-et, mit csináljunk?").
Nem értem, miért keserítene engem el a tény, hogy kaptál a gépedhez Win 7-et (vagy megvetted, mert munkához kell).
Én a második valaszolo kerdesere valaszoltam, gondoltam, megtehetem, hiszen a valodi kerdesre mar erkezett valasz.
Nem a kalozkodassal kapcsolatos elvekrol beszeltem, azt te hoztad fol. (Ha mar itt tartunk, nem tudom, miert annyira "nem szep", en nem latok benne semmi kulonoset, csak hogy nem fizetek sulyos tiz- vagy szazezreket egy szoftverert, amit ingyen is megkaphatok otthonra. A dohanyzas es az alkohol teljeaen mas, ezeknek semmu koze a kalizkodashoz. Az elobbi egyik korban sem valami szep, az utibbi pedig, amennyiben kulturaltan teszik, twljeaen elfogadhatonak tartott altalam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!