2014-ben lelehet majd rakni az "M" kategóriás jogsit 14évesen?
január 19-én életbe lévő változtatások M es jogsit 17 éves kortól lehet megszerezni majd, ha már elkezdted, november 30-ig befejezheted. De szerintem ezt már bebuktad.
Bizonyítékul itt a cikk: [link]
Itt semmit se lehet előre tudni 2 napra sem. nem hogy évekre! "Ebbe döglünk bele...
Nem tudjuk..
A kisalföld.hu kezdte el ezt az egész baromságot hogy felemelik az M kategória megszerezhetőségét 17 éves korra.
Az M kat.-át nem variálják. Marad 14. De majd kiderül.
Annyira buta az újságíró, hogy mielőtt hazudozni kezd nem néz utána semminek! Ha az M-es jogsit 17 éves kortól engednék, akkor nem menne senki kismotor tanfolyamra, hiszen a B-t is le lehet tenni 17 évesen, és az is jó kismotorra! Csak ennyit kellene gondolkodni!
Ráadásul az AM-et és a B1-et 16 éves kortól lehet letenni!
Bizonyítéknak nem a sz@r kisalföld cikket kellene citálni, hanem elolvasni a Magyar közlönyt, hiszen egy kihirdetett, hatályos jogszabályról beszélünk!
Neve is van: 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet (Hatályos 2012 január 01-től)
Akit tényleg érdekel itt a link (313. oldalt kell keresni):
No és még annyit, hogy a motoros iskoláknál pont ugyanilyen hülyék, mert tegnap felhívtam egyet, és azt mondta az ügyintéző hölgy, hogy nem tudják mi lesz jövőre!
Szűzanyám, ezek is a kisalfölből informálódnak?
Bár az is tény, hogy mostanában semmi se biztos, és lehet hogy januárig még 5x változtatnak, bár az adott jogszabályt még 2011 decemberében fogadták el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!