Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KÉRLEG SEGÍTSETEK!?

KÉRLEG SEGÍTSETEK!?

Figyelt kérdés
Használt Yamaha Aeroxot vagy Apriliat akarok venni max 350 000 Ft-ból és ha Aprilia akkor SR 50 vagy SR 50 Street vagy Factory????? Melyik tud legtöbbet és melyiknek legnagyobb a végsebessége ???
2012. aug. 8. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:

14 évesek legnagyobb problémája... Nem tudja eldönteni milyen csettegőt vegyen, holott abból a pénzből már egy jó állapotú régebbi típusú kocsit lehet venni.

De, hogy a kérdésre is válaszoljak: Mindegy. Mindkettő megbízható, mindkettőhöz van alkatrész, mindkettő jól tuningolható, mindkettő jól megy, mindkettő irreális árba van.

2012. aug. 8. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy az áruk irreális... Elméletileg (első forgalombahelyezéskor, fojtott állapotban) meg úgysem mehetnének 45 km/h felett, 70 felett meg életveszélyesek az apró kerekeik miatt.
2012. aug. 8. 18:18
 3/3 crx-es ***** válasza:
hello én most állok a m jogsi elöt 14 évesen de az még én is tudom hogy nem a vég sebeséget kell nézni hanem a nyomatékot minek akarsz gyorsan menni kicsi kerekkel meg 10 perc kell hogy százra érj nekem csak a nyomaték számit olvas utána hidd el nem mindegy robagónál hogy 80km vagy 70 megy mind 1 hidd ell
2012. aug. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!