Ha 70-es fúrott hengert rakok fel a gyári 50 es robogómra akkor karbit kötelező cserélni?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy kell e karbit cserélnem vagy sem légyszi segítsetek, vagy nem kötelező de jó ha van cserélve,és hogy ha nem cserélem akkor a teljesítményből sokat fog vissza esseni2012. aug. 8. 15:08
1/10 anonim válasza:
Igen szerintem mindenképp cseréld nagyobbra. 70-es hengerhez szerintem simán fel lehet rakni egy 19-es karbit.
2/10 anonim válasza:
Nem biztos hogy cserélned kell. Max nagyobb porlasztót tekersz bele.
3/10 anonim válasza:
70-re fúrt hengert te nem teszel fel egy gyári 50-esre.
Ott már ki kell marni a blokk mindkét feléből hogy elférjen.
4/10 A kérdező kommentje:
uccsó te bolond vagy
2012. aug. 8. 19:51
5/10 anonim válasza:
(első vagyok) "Max nagyobb porlasztót tekersz bele." Gondolom fúvókára gondolsz. Hát éppenséggel meg lehet próbálni de szerintem egy gyári (nem tudom milyen van a tiéden 12-es, 14-es) karbi felfúvókázva is kevés lesz oda.
De próbálkozzatok vele.
6/10 anonim válasza:
"uccsó te bolond vagy"
---->majd rájössz kisapám,én szóltam...xD
7/10 A kérdező kommentje:
17,5 karbim van csak nem tudom elég e hozzá
2012. aug. 8. 21:35
8/10 waland válasza:
Sima vashengerhez - ha nem nyúlsz sem a légszűrőhöz, sem a kipufogóhoz - elégnek kell lenni átfúvókázni. Ha viszont komolyabb teljesítménynövekedést szeretnél, akkor legalább a kipufogót is cserélni kellhet. Ha komolyabb tuningot tervezel, akkor viszont már meg kellhet bontani a blokkot is (kb. azon a ponton, ahol már nem lenne elég a gyári légszűrő), hogy kicseréld a főtengelyt is erősebbre. Neked mi bajod van Zilkutya? Lehet, hogy ez a 70-es fúrt henger kicsit félreérthető, mert egy 50-es hengert robogónál tényleg nem lehet 70-re fúrni, de simán vannak az 50-es henger helyére mindenféle átalakítás nélkül beférő 70-es hengerszettek. Sőt, a kínaiak a ugyanarra a keeway blokkra gyárilag raknak akár 100-as hengert is - bár a minőség ugye...
9/10 A kérdező kommentje:
zilkutya.....
feltudtam rakni a hengert...............
2012. aug. 14. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!