Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet olyan motort venni...

Hol lehet olyan motort venni mint amilyen a Sons of Anarchy című sorozatban van?

Figyelt kérdés

Már egy ideje motorozom,de most szeretnék majd venni egy új motort.Amikor elkezdtem nézni a sorozatot és megláttam Jax motorját akkor rögtön tudtam,hogy nekem kell egy ilyen:D

A motor pontos fajtáját sikerült megtudnom:

Harley Davidson Dyna-Glide (Super Glide Sport)

Viszont nem találtam ilyet sehol sem.Sajnos az évjáratát nem tudom.Kerestem mindenfelé,de sehol nem találtam ugyan olyant.Netán külön a sorozat számára csinálták őket vagy lehetséges venni,csak én nem találom?

2012. aug. 7. 03:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Mivel nem teljesen gyári, ezért pont olyat venni márkakereskedésben nehezen tudnál..

De akik ilyenre vágynak két dolgot tehetnek: vagy egy motorépítővel megcsináltatják, vagy vesznek egy ugyanolyan típust (ugyanabból az évjáratból) és átalakítják. Ehhez sok infót össze kell szedni, pl. mi milyenre van festve (nem nehéz, mert fekete az egész...), milyen fejidom került rá (ezt valószínűleg le kellene gyártatni egyedileg), milyen lámpa, milyen tükör, milyen hátsó helyzetjelző.. És így tovább a motor minden részletével.

2012. aug. 7. 09:32
 2/2 anonim válasza:

Harley Davidson jo valasztas ... nem tudom vagyarba van e de itt olaszba (verona) van egy motoros bolt ahol csak harleyket azulnak ... ja es ha van penzed egy harley ra akk van penzed el jonni idaig egy hetvegere

am nekem is harleym van jo valasztas

2012. aug. 8. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!