Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ágybetét szállítás kocsi...

Ágybetét szállítás kocsi tetőn? (Bővebbent lent)

Figyelt kérdés
Ma akarnék venni egy matracot az IKEÁ-ba de elég nagy mert 140x200-as és ha én azt rá teszem a kocsi tetejére amin nincs semmi, csak a sima tető és ráfogatom akkor úgy hazáig mehetek vele ha teszek rá megfelelő jelzést? Budaörsi IKEÁ-ba venném és kb a Moszkva térig kéne hozni, és persze Budaörsön jönnék nem az autópályán. Egy 2003-as 1000-es Suzuki Swiftre tenném fel.

2012. aug. 6. 12:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy az IKEÁ-ba ugyan van házhoz szállítás de most kb 12km-re nem fizetnék ki 9ezer forintot...
2012. aug. 6. 12:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy az IKEA-ban a legtöbb matrac (még a rugós is) levákumozva henger alakúra tekerve kapható, és simán befér a csomagtartődba, még ha kissé ki is lóg hátul!

:D

2012. aug. 6. 12:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Komolyan? :DD mert az nekem tökéletes lenne :D majd meg érdeklődöm, de a rugósokat is vákumozzák? mert ott a rugó eltörhet.
2012. aug. 6. 13:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha ilyen nem lenne, akkor a kocsi tetejére akarnám fel tenni mert máshova nem fér el :S
2012. aug. 6. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Hoztam már rugós matracot, nem voltak eltörve a rugók benne, pedig le volt vákumozva!
2012. aug. 6. 13:18
 6/11 A kérdező kommentje:
okéés, Köszönöm :)
2012. aug. 6. 13:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Milyen széles is a suzuki?

De ha oldalra nem lóg ki(előre, hátra meg gondolom nem fog) akkor szállíthatod. Csak legyen rendesen lekötözve nehogy elszálljon.

Ha meg hátra felé kilóg akkor meg rá kell akasztani nappal egy piros rongyot(este ki is kel világítani)

Ha meg össze van csavarva akkor legrosszabb esetben anyósülést, hátsó ülést lehajtod aztán úgy el kell férnie.

2012. aug. 6. 14:40
 8/11 A kérdező kommentje:
A szélességét nem tudom pontosan, de oldalra jónak kéne lennie... Hátra vagy előre tuti h vmenyit kifog lógni, de igen fogok rá tenni rongyot. Am felhívtam az IKEÁ-t és a rugós matrac nincs le vákumozva. Elvileg 1x félbe lehet hajtani de még úgyse férne be szerintem, mert elég kicsi az utas tér is meg a csomag tartó is... Am pár óra múlva mennék érte akkor meg még világos van... szerencsére :D
2012. aug. 6. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:
A Sultan Harestua össze volt tekerve!
2012. aug. 6. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor marad a tető

Előre túllógással kétlem hogy gond lenne. Mivel nagy tartása szerintem nincs ráhajlana a szélvédőre :D Meg a szél is alá kapna szépen.

Hátra meg lóghat, hivatalosan 40cm-t. Bár ha kicsit több, de van rajta valami piros akkor azért nem szoktak szólni.

Ha van spanifered vagy tudsz szerezni akkor azt vigyél. Ha nincs akkor meg valami széles kötözőt, méghozzá kettőt. Ha tetőcsomagtartó nincs akkor gondolom a lehúzott ablakokon vagy az ajtó alatt akarod lerögzíteni. Szóval kettő nem árt.

Meg ugye valamivel a végét átkötni, hogy legyen mihez fogatni a piros rongyot.

Mi 5,20m-es kajakokat szoktunk szállítani Swiften. Rendőr még sose szólt érte, és eléggé stabilan le is lehet fogatni :) (persze ahhoz már kell tetőcsomagtartó)

2012. aug. 6. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!