Alfa Romeo GT 1.9 JTD (2005) Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Első autóm lenne...nem hiszem h agyon hajtanám (mert ha tehetem vonattal megyek mert az ingyenes)
Tényleg sokat kell rá költeni?
Hamar cserélgetni kell benne mindent?
2012. aug. 5. 19:13
1/7 anonim válasza:
Autó alkatrész eladással foglalkoztam közel 7 évig a tapasztalt legtöbb alkatrész a Francia,Olasz,és Német autókhoz kelt el.Ha rám hallgatsz valami japán autót nézel Toyota Suzuki stb.Nekünk egy Suzuki Ignis van a motorba 225.000 km de ha mennénk egy kört észre se vennéd rajta.Az Alfákhoz méreg drága az alkatrész és az szoktuk mondani olasz kocsi 3-4 év passz piac.
2/7 anonim válasza:
Hát azért azt nem mondanám hogy méregdrága az alkatrész.
Persze nem olcsó de egy hasonló kategóriás autóhoz képest nem drágább.
De azért szerintem aki egy Alfa Gt-t akar venni az nem fog helyette egy Suzukit választani.
Gyönyörű autók, ha odafigyelsz rá, nem hanyagolod el akkor nem fog cserben hagyni. És persze jól át kell nézni vásárlás előtt.
3/7 anonim válasza:
Egy igazi Alfa hívő soha nem venne dieselt!A spanom egy ilyen fazon volt egy pár neki az összes közül a citromsága GTV-je volt a legizmosabb simán aláztuk még az M-es BNW-et is.Szóval az igazi alfa az benzines a diesel-jük sosem volt jó.Ja azt lehet hogy nem említettem mindketten szerelők vagyunk ha a marketinget veszed alapul akkor úgy is jó.A puding próbája az evés.
4/7 anonim válasza:
Olvasd el ezt a tesztet és megérted miről beszélek.
7/7 anonim válasza:
Ha van rá mód tesztelj egy benzinest is + a diesel-t mai világban én mennék egy kört azzal az autóval amit megvenni szándékozom!Ha csak nem egy 0Km autóról beszélünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!