Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak milyet ajánlotok?

Első autónak milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Első autómat szeretném megvenni jövő hónapba kb 150ezer FT-ért és arra lennék kíváncsi milyen típusúak közül válasszak?

Válaszokat előre is kösz

2012. aug. 5. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
2012. aug. 5. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
igazi csicska válasz :D kár hogy sok ilyen van ezen a honlapon :S
2012. aug. 5. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
És mi neked a NEM csicska válasz??? Ha neked az a baj, hogy őszinték az itt lévő emberek, akkor rendben, megértelek. :) De bocsi, én is őszinte leszek most. 150 ezerért kizárólag valami hulladék szart tudsz venni, egy tragacsot, amire az alsógatyádat is ráköltöd, normális autót ennyi pénzből nem tudsz venni. Azt mondanám ezt az autóvásárlást told kicsit még pár hónappal, gyűjtögess szorgosan, legalább egy 300-400 ezret gyűjts össze. Vehetsz persze most is, de max ladát, meg ilyen vackokat, ami rengeteget fogyaszt és csomót kell rá költeni. Később ha még gyűjtesz, tudsz venni Renault Clio-t, Toyota Corolla-t, Misubishi Galant-ot, esetleg még 124-es Mercit is!
2012. aug. 5. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Az elég karcsú. Annyiért egy használt robogót kapsz talán.

Na meg ilyen árkategóriában kicsit röhelyes szerintem, hogy az átírásra majdnem annyit költesz, mint magára az autóra.

Ennyiért szerintem csak Ladát kapsz. Én nem nézem le a Ladákat. Jó állapotú, megvigyázott példányokat is kifoghatsz ennyiért garázsból. Költeni sem feltétlenül sokat kell rá, csak a tankolásra. Egy tízest simán benyel százon. De ha nem napi munkába járásra kell, hanem csak néha a közelbe erre-arra eljárkálni, akkor ez is megfelelő lehet.

Esetleg ha kicsit rá tudsz dobni, 200-250e-ért kapsz egy régebbi fapados lassan "nagykorú" Swiftet.

2012. aug. 5. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
45%

Ez csicska válasz?A linken hozzáértő emberek írják le a véleményüket a témában érvekre támaszkodva.De ha ez neked túl színvonalas,akkor:

Vegyé Lada Samarát 50 ezerér 60.000 kilométerrel és a maradék pénzből szoknyázd körbe és ragasztgasd teli kamu égbeömlőkkel.

:)

2012. aug. 5. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Suzuki Swift csak üzemanyag meg olaj kell bele nekem négy éve megvan féken kívül még nem cseréltem semmit.Az Olasz,Francia autókat felejtsd el mert sz@rok.Egyébként 7 évig az autó alkatrész szolgáltatásban pörögtem tudom miből élt a cég!
2012. aug. 5. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
én 150 ezrért vettem suzukit első autónak tökéletesen megfelel és jó állapotba is volt nem véletlen h egyböl lecsaptam rá és aznap hoztam is haza szval első autónak tökéletes olcsó könnyű szerelni ha vmi baja van nem fogyaszt sokat kicsi tehét kis helyekre is könnyen be lehet parkolni és azon télleg meg lehet tanulni egy autó karbantartását és még a gatya se megy rá ;) persze csak akkor ha úgy tartod karban ha folyton gyilkolod az egész autót akkor ne csodálkozz... nem véletlen h fikázzák a suzukikat az a gond h nem fikázni kéne hanem normálisan használni a suzukikat nem sportkocsinak gyártották én több mint egy éve használom és semmi baja nincs amikor megvettem folyt belőle az olaj de szelepfedél tömítés csere és azóta egy csepp olaj nem folyt és tökéletesen megy még annyit ha sikerül szerezned egy eredeti japán suzukit az az igazi mert a magyar suzukik szétesnek ezeken az utakon :)
2012. aug. 5. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi megtanultunk írni - te tanulj meg olvasni.

azegyikfőcsicska

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=els%F5+aut%F..

:O)

2012. aug. 5. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!