Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van előírás arra hogy kezdő...

Van előírás arra hogy kezdő jogosítvánnyal hány lóerős autót lehet vezetni maximum?

Figyelt kérdés
Hallottam olyanról, hogy 300 lóerő feletti autót csak 5 éves jogsival lehet vezetni, de nem találtam róla infót a neten. Hogy is van ez? Ha valaki leteszi a jogsit, akkor vezethet egy Veyron-t pl? :DD

2012. aug. 4. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs. Kezdő jogival annyi korlátozás van, hogy nem vezethetsz járműszerelvényt, w/o utánfutó.
2012. aug. 4. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, Olaszországban van valami hasonló. De elég nagy baromságnak tűnik, Magyarországon ilyen nincs.
2012. aug. 4. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség, ha bevezetnék. Én olyan 100 felett korlátoznám le. Magam ellen is beszélek, de friss jogsim van és az autóm 120Le-s, kicsit sok, nagyon oda kell figyelni. Mondom ezt 35 évesen. Húszon pár évesen nyomnám neki, mint süket a csengőt, de már lehiggadtam:)
2012. aug. 4. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:

ez egy kur*a nagy baromság lenne lekorlátozni

vezetőn múlik h hogyan megy, 60le kocsival is el lehet szállni 150 körül, meg 150le kocsival is lehet menni normálisan 90-100 körül

több ló inkább csak gyorsulásnál van jelentősége, emrt végsebességet nem nagyon tudod kihasználni Mo.on

bugattihoz 1001le azt hiszem külön vezetői vizsga v mi a lóf*sz kell

de egy 3000res dízeles audit mondjuk simán vezethetsz nem csak kispolákot :D

2012. aug. 5. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "kicsit sok"? Ha nem tudod annyira nyomni a gázpedált, amennyire akarod, akkor lehet jobb lenne, ha nem vezetnél.
2012. aug. 5. 13:59
 6/7 anonim válasza:
Hallottam róla hogy be akarják vezetni a korlátozást ccm-re. Ezért is raktam le a jogsit közel 2 éve de azóta semmi. Szerintem még pár évig nem lesz változás.
2012. aug. 5. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne nagy baromság ha bevezetnék?Ha a motorosokat szívatják a 4 szintű jogsival akkor az autósokat mért nem?
2012. aug. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!