A dízeles autók nem gyorsulnak úgy, mint a benzinesek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 19:58
11/15 anonim válasza:
"Lehet hogy még a dizel gyorsulja le a benzinest, és az a jó a dizelben, hogy alacsony fordulaton és alacsony fogyasztással megy úgy, mint egy azonos benzines nagyobb fordulaton és jó nagy fogyasztással :D" Már itt is említették, meg az előző kérdéseknél is, hogy ez így nem teljesen helytálló. Rakj egymás mellé egy azonos lökettérfogatú modern dízelt ( PDTDI-t vagy CR-t) és egy modern benzinest ( feltöltött közvetlen befecskendezésest, pl TFSI ) , meglátod,azt általad felsorolt különbségek megszűnnek, esetleg a fogyasztásban lesz némi eltérés.
Olyan rossz nézni, amikor a sok buta egy dCI/PD/CR dízelt hasonlít egy "szívó" benzinessel...
12/15 anonim válasza:
egy turbódízel azért megy, ha odateszed neki.
13/15 A kérdező kommentje:
oké - nekem lövésem sincs :DD
Nem értek hozzá.Csak kérdeztem.Nyugalom.
2012. aug. 3. 12:56
14/15 anonim válasza:
énis leírtam a saját válaszomban, hogy szívó benzin, és turbódízel van pariban egymással, éppen ezért írtam a 320i-t meg 320d-t példának, és nem a 335d-t, meg a 335i-t (ami szintén turbos) összehasonlításnak... mellesleg milyen A8-ast eszik meg egy 320d? a 15 évvel ezelőtti 150 lovas 2.5 tdi A8-at esetleg, de ugyanugy megeszi a 725 TDS-t is ennyi erővel, ja és hogy egy turbodizel azért megy ha taposod neki? Persze hogy megy, hátmég egy turbóbenzines...
15/15 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem ,mert mondta valaki, és ugye fura volt ,hogy itthon a TDi-es VW-enünk eléggé gyorsul..
2012. aug. 5. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!