Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift Sedan első autónak?

Suzuki Swift Sedan első autónak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első saját autonak szeretnék egy 94nél nem régebbi swift sedant, mindenkitol azt hallottam, hogy igenytelen mint a krumpli, visz ahova kell, es technika kell a szetrohasztasahoz.

Mi a ti velemenyetek? Max 200at szannek ra, es klima + szervo minimum kene bele.

Ha veszem, mire figyeljek oda nagyon?

2012. aug. 2. 08:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A sedant tartom a leg "autosabb" kinezetunek ebben a kategoriaban, azon felul h 5ajtos. a lecsapott pupozott nyomi hatu verdak nem jonnek be. joh klima luxus, de szervo? azt hallottam azzal varosban szuk utcakban kanyargaszni feler egy rendes eroedzessel.

amugy tenyleg nagyon tetszik a sedan. a swift GLS asszem az a sport, mar nem jon be annyira. de talan ennyi luxus megengedett ha eltekintek a klimatol xD

2012. aug. 2. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Irány Használtautó.hu és lehet keresgélni. Biztos találsz egy jó párat. Megbízhatónak megbízható a swift de egy közel 20 éves autótól azért ne várd el azt hogy soha semmi baja sem lesz. Főleg egy olyantól ne ami ilyen olcsó.
2012. aug. 2. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Szervóról mondj le mert az elég ritka a régi swiftekben, tehát megkérik az árát. 200-ért olyat fogsz kapni ami szervó és klíma nélküli. Olyan 400-500 ezer körül vannak a "fullextrás" Swiftek. Egyébként nagyon megbízható autó. A rozsdásodást azért nézd át rajta alaposan, mert amit nem garázsban tartottak, hanem állt 18 évet a lakótelepen azért azok már rohadnak.
2012. aug. 2. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:

200Ezerért szervó + klíma? Elmeorvos látott már?

Az egész kocsi valamivel több, mint 800Kg! Ha neked ehhez szervó kell, hogy eltudd tekerni a kormány az elég gáz, még akkor is, ha lány vagy. Legalább megedződik tőle a karod! ;)

A klímát viszont élből felejtsd el! Ilyen régi példányokban max valami utólag belemaszekolt kontár klímát találnál. Plusz jó tanács! 1.3-as sedant vegyél ne 1.6-ost! Teljesen fölösleges lenne neked az erősebb autó.

2012. aug. 2. 21:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm tanácsod, de azért leszophatsz a hangnemed miatt. Honnan a tökömből értenék én az autókhoz, azért kérdezek...milyen elmeorvos? Ha azt mondom tízezeért akarom, annyiért akarom, max felvilágosít valaki, hogy nem annyi, de nem ilyen hangnemben mert megtépem a fejét. Vegyünk már vissza azért, ha én tudtam kultúrált lenni, akkor más is legyen már az velem, a faszomkivan.
2012. aug. 3. 02:27
 16/17 anonim ***** válasza:

ne szívd föl a vizet... jó az a szedan, pláne kezdő kocsinak...van 200ért, nem kell megijedni...az egyik legyszebb, aranyos kis autó volt amikor megjelent...

irány a gúgli, vagy az élessaroknál a használtpiac, ott majd mondanak valami okosat...megnézném még a szuzuki dílereknél is..pl. Varró...vagy vidék...

kétszázból már gurul, csak a járulékos költségek...átírás, mittomén még mi...azt vedd figyelembe..

járj szerencsével!

2012. aug. 27. 14:19
 17/17 gabber14 válasza:
Szerintem annyiert sokkal jobbat veszel! PL:opel vectra A 1990 en 230-ert vettem! sedan, gyari alufelni, klima, szervokormany. es csak jok a Nemet autok :)))
2014. febr. 25. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!