Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elestem a motorommal, és...

Elestem a motorommal, és kifolyt belőle valami folyadék, szerintem olaj volt, mert megcsúsztam rajta. Nem volt nagy mennyiség. Utána nem volt alapjárat a motoron. Ehet, hogy valami olyan folyt ki, ami nem tesz jót neki?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy akku folyadéka volt... Az akksi, azóta is tök jó, esetleg az károsodhat ettől? (Remélem, hogy csak az olaj túlfolyója engedte ki a löttyöt...)
2012. aug. 1. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem reménykednék ennyire a helyedben. Amúgy kultúráltabb emberek nem hagyják ott csak úgy az általuk kreált foltokat az útteseten (vagy máshol, mindegy hol estél el). Nem várja el senki, hogy itasd fel homokkal, de azért legalább arról meggyőződhettél volna, hogy mit hagytál ott és így talán könnyebb dolgod lenne abban is, hogy megállapítsd: gallyra fog menni a motorod vagy csak egy picit megsúroltad. Tényleg csak annyiból állt volna, hogy odaszimatolsz és kiderül minden...
2012. aug. 1. 22:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Megilyedtem, bár aznap visszamentem gyalog, és már felszáradt.
2012. aug. 1. 23:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Ijedtem* (telefonos hibajavító irónikus picit...)
2012. aug. 1. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért az akku savas, híg, áttetsző folyadéka és bármilyen olaj között van eltérés...

Lehetett esetleg olaj a teleszkópból is.

2012. aug. 1. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha felszáradt, akkor benzin volt.
2012. aug. 1. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Ellenőrizz minden folyadékszintet a motorodban és kiderül hogy melyikből hiányzik.

Amúgy milyen motor? 2T 4T?

2012. aug. 1. 23:19
 7/7 A kérdező kommentje:

2T

Ahogy nézem mindenhol van benne folyadék, csak a vízhűtést nem néztem, meg. De lehet, hogy a karbi túlfolyója engedte ki nem? Azóta mentem vele egy kissebb tesztkört, de nem melegedett fel, úgyhogy nagyon remélem, hogy csak egy kis benya volt... Na mind1, átvizsgálom, csak nagyon szét kell szedni az akksihoz...

2012. aug. 2. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!