Most szeretnék venni egy Kawasaki kx 125 1999 évjáratú cross motort ami nincs le vizsgáztatva hogy tudnám ezt Magyarországon forgalomba helyezni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 17:06
1/3 anonim válasza:
Ha használnád a keresőt, akkor megtaláltad volna - főleg mert én is legalább 5 alkalommal leírtam idén. :)
A forgalombahelyezéshez több dolog kell:
-igazolnod kell a motor származását és a tulajdonjogodat. Ezt lehet számlával, külföldi forgalmival + adásvételivel ==> sokféle kombináció létezhet, ha leírod milyen papírod van hozzá, akkor meg tudjuk mondani elég-e.
-végig kell járnod a forgalombahelyezés lépéseit, ehhez többek között meg kell felelnie a járműnek minden előírásnak.
Az utóbbit nem fejteném ki, mert valószínűleg nem lesz emegfelelő papírod a forgalomba helyezéshez. Sajnos ez így szokott lenni, ezért olcsóbbak jóval a papírok nélküli motorok, mint a papírosak.
2/3 anonim válasza:
Továbbá a figyelmedbe ajánlanám hogy egy off road célra kifejlesztett verenymotorrol van szó ami nem megfelelő közuti használatra mivel a fogyasztása nagyon nagy a ketűtemi sepc olaj (mert jó hozzá a benzinkutas arol 2t) nagyon drága emellet a 2 t crossnál gyári előirás a 25 uzemoránkénti dugó csere mit legalább 50 oránként el kell végezned ha nem akarsz nagy bajt magadnak !3-4 dugattyuként hajtókar és főtengely csapágy csere ami kb 50 e ft a dugo kb 30e ft ha nem vagy miliomos szerintem ne vegyél crossmotort utcai használatra !!! nem véletlen pályára van tervezve!! mert a pályán napi 4-5 óránlt többetugy se nagyon tudsz belerakni kezdőként mert a tüdöd is kiköpöd! remélem segitettem!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!
2012. aug. 2. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!