Kocsimat nem lehet diagnosztizálni?
Aztán mégis milyen márka, típus, meg milyen motor van benne, és mit jelent a 2000 előtti évjárat?
Ezzel annyit mondtál hogy láttam egy kiflit messziről, szerinted száraz?
Ki lehet villogtatni egy rakat típusnál, sőt, van amelyik ki is írja, ezért kérdeztem amit kérdeztem.
Ha esetleg válaszolnál még azt is meg tudnám mondani hogy esetleg Te otthon hogy tudnád megcsinálni.
Elmondom neked konyhanyelven,nem nagyarcuan mint EGGYESEK!
2000elötti autók álltalában egyszerüek mint egy faék ilyen téren.Álltalában tipustól függően,van valahol egy csatlakozó,aminek bizonyos saruit,egy darab dróttal összekötöd.Erre a müszerfalon,álltalába elkezd villogni a motorhibakód.
Megszámolod hányat villanik,aztán kikeresed a tipuskönyvéből,hogy mi tartozik a villanás számához.
És megvan a hiba.
Ha nincs hozzá könyved,szakszervizbe biztos leolvassák,sajna jó pénzért.
Nagyarcú az ángyod térde kalácsa. :D
Egy típust és évjáratot kértem, onnantól kezdve megmondom hogy hogyan lehet kivillogtatni/ha nem lehet akkor milyen műszer kell hozzá.
Ennyi infóból NEM lehet megmondani, kértem a többi infót. Nyilván nem vagyok telepata hogy kitaláljam milyen gép.
Könyörgöm. Mondd meg milyen gép. De tényleg. Ha azt is megmondod hol laksz még azt is megmondom hova vidd. Ennyi az egész.
De ezek alapján szerintem igen, érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!