Ha a 21 évet betöltöm, mehetek egyből nagy motorból vizsgázni?
Figyelt kérdés
Mert még semmilyen jogsim nincs és ezért kérdezem hogy csak fokozatosan lehet, vagy korlátlanból elsőre is.2012. júl. 30. 13:36
1/7 anonim válasza:
Ha 21 elmúltál, igen. De siess vele, mert tervezik idősebb korhoz kötni (én 24-et olvastam valahol).
2/7 anonim válasza:
Ha még az éven megcsinálod legalább a KRESZ-t akkor csinálhatod.
Ha nem akkor még várhatsz vele mert jövőre tervezik bevezetni a 24 éves korhatárt. (télen ugye nincs motorosoktatás és tanfolyam se, szóval időben el kell kezdeni)
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor elkések mert jövőre októberben töltöm a 21-et :((( És ez már 100%???? Hogy 24 éves kortól lehet majd vizsgázni??
2012. júl. 30. 16:02
4/7 A kérdező kommentje:
De ha úgy nézzük, legalább addig össze tudom gyűjteni a pénzt meg a ktm-ek árából hátha engednek...
2012. júl. 30. 16:03
5/7 anonim válasza:
Igen leteheted a jogsit csak tudod az a baj hogy egyből nagymotorra ülsz és nem fokozatosan tanulsz bele.
6/7 anonim válasza:
Azért, mert leteszi a jogsit nem kell egyből gixerre ülni. Én is 250-esre ültem először A korlátlannal.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen persze, erre én is gondoltam hogy nem egy 600-asal kezdek :)
2012. júl. 30. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!