Hogyan tuningoljam első 1.1 Trabantomat? A többi lent. :-D
Figyelt kérdés
Első autóm ezért valami különlegeset szeretnék.Gondolkoztam utcai verseny stílusban, RAT (patkány) stílusban, vagy sufni tuning stílusban.Ezek közül melyik lenne a legjobb?És a tippeket nagyon szivesen várom és fogadom.Van már hozzá egy bár cucc.Pl.:Koppány kipufogó,Racing üléshuzat,2 fajta R.evolution váltógomb,baseball ütő,illatosítók meg minden szar... :-D XD előre is köszi :-D2012. júl. 29. 19:56
21/25 A kérdező kommentje:
Ifa motorban gondolkoztam de azt inkább ladába szerelem majd ha lesz :-D
2012. júl. 30. 16:17
22/25 anonim válasza:
De azt az IFA motort inkább hátra szereld majd a Ladába, mert a hátsókerékmeghajtás miatt és a nyomatékos IFA motor miatt könnyen kipörögne a hátsó kerék, de a súly ezt majd meggátolja.
23/25 A kérdező kommentje:
22/22-es! Igen ezen én is agyaltam és jobb is hogyha a hátulját nyomja le. Meg az elejébe be se férne rendesen. :-D
Köszi a tippeket,ötleteket. :-D
2012. júl. 30. 18:26
24/25 anonim válasza:
Rakj az elejébe is egy IFA motort meg a hátuljába is. Így lesz egy 2x olyan erős összkerékmeghajtású autód :)
25/25 A kérdező kommentje:
24/24-es!Ilyen dolgokban nem vagyok profi de érdekes.Csak az a kérdés hogy egy váltóval meg oldható-e?
2012. aug. 1. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!