Szerintetek jól tettem hogy vettem a 8 éves fiam születésnapjára egy kawasaki kx 65?
Ha van a közelben pálya, és ki os fogod oda hordani rendszeresen akkor nem hülyeség.
De ha csak az utcába meg a hegyen fog vele zúgatni akkor nagy hülyeséget csináltál.
Ha csinálni akarsz egy új gyereket akkor hajrá csak így tovább.. Te se vagy normális.
Én 13 évesen egy bmx el rongyosra tudtam törni magam. Ajjaj még később is!.. Amúgy az ilyen korai sportok arra tökéletesek hogy megutáltassa a gyerekkel úgy igazán a sportot. Mert egy idő után úgy fogja érezni hogy rákényszerítik erre az egészre és nem akarja már lkésőbb csinálni. Apuka meg tiszta ideg hogy nem jött létre az ö saját gyerekkori álma! És még a kapcsolatuk is megromolhat.
Másrészt meg nem becsüli úgy se meg a gyerek azt a motort mert természetes számára hogy van és nem kell érte semmit tenni.
Én saját elhatározásból törtem legalább össze magam a saját motorommal. Hiába a sok jó védőfelszerelés a mai napig maradandó nyomot hagyott rajtam pár baleset. És én valamivel több meggondolással mentem neki mégis a dolgoknak mint egy 8 éves.
De szerintem kamukérdés ez mert az első rendőr kiszedi aztán halárra büntet mindenkit. Ez a motor arányiban olyan egy 8 éves gyereknek mintha te egy 400as motort kapál a kezedbe 8éves fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!