Szerintetek most akkor égő Simsonnal városba menni vagy nem?
Úgy értve olyan simson ami jó állapotban van!!
Sokan mondják baráti körben,hogy ne vegyél mert gáz a városban! És ez így nagyon letört :/ De ha neten nézek szavazásokat ott segédmotorok közt legtöbbször a simson győz!
Amúgy azt is aláírom hogy mikor zötyög-30 al előttem egy simsonos főúton és nem tudok tőle haladni de persze megelőzhetetlen az nagyon idegesítő. Öreg tatákra jellemző általában ez ahogy megfigyeltem. Városon kívül meg kész életveszély vele menni főúton.
Amúgy a belvárosban nem nagy sebességgel közlekednek a járművek ezt már megfigyeltem. ha 50-60 al tud menni és jól gyorsul semmi gáz nincs vele. Robogó se tud igazán többet. Fel kell venni a forgalom ritmusát! Nyilván gyorsforgalmikra és ilyen szakaszokra nem mennék vele.
A kedves gaz a varosban "barataid" mivel jarnak, Hayabusa-val?
Mert
a, ha igen, es leneznek a Simson miatt, akkor kapjak be.
b, ha nem es kritizalnak a Simson miatt, akkor kapjak be.
Szerintem nem kell ebbol presztizskerdest csinalni. Azzal jarsz, amivel akarsz, es amit meg tudsz fizetni.
inkább simson mint szaros robogó
errefelé a robogó az égő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!