Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek most akkor égő...

Szerintetek most akkor égő Simsonnal városba menni vagy nem?

Figyelt kérdés

Úgy értve olyan simson ami jó állapotban van!!

Sokan mondják baráti körben,hogy ne vegyél mert gáz a városban! És ez így nagyon letört :/ De ha neten nézek szavazásokat ott segédmotorok közt legtöbbször a simson győz!

2012. júl. 28. 14:25
1 2 3
 11/21 pagan ***** válasza:
58%
aki ilyesmivel foglalkozik hogy kinek milyen motorja van az pinceszar,húzza le magát a vécén,nem kell ebből presztizs kérdést csinálni
2012. júl. 28. 21:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Én nem értelek titeket ezzel az égő nemégő dologgal. Amerikába 60 as évekbeli masinákat napi használatra használnak ti meg égőnek tartjátok ha régi egy kissé a vasatok.
2012. júl. 29. 01:06
 13/21 anonim ***** válasza:

Amúgy azt is aláírom hogy mikor zötyög-30 al előttem egy simsonos főúton és nem tudok tőle haladni de persze megelőzhetetlen az nagyon idegesítő. Öreg tatákra jellemző általában ez ahogy megfigyeltem. Városon kívül meg kész életveszély vele menni főúton.

Amúgy a belvárosban nem nagy sebességgel közlekednek a járművek ezt már megfigyeltem. ha 50-60 al tud menni és jól gyorsul semmi gáz nincs vele. Robogó se tud igazán többet. Fel kell venni a forgalom ritmusát! Nyilván gyorsforgalmikra és ilyen szakaszokra nem mennék vele.

2012. júl. 29. 02:41
 14/21 simsonos3 ***** válasza:
De gyors forgalmi szakaszokon a robogó se jobb :D Szóval...
2012. júl. 29. 07:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Engem Pesten se zavar ha simsonnal megyek sok szerencsétlen nem tudja mi a jó.:)
2012. júl. 29. 22:12
 16/21 A kérdező kommentje:
Figyi mondom csak ne legyen szar állapotban minden legyen zsír és akkor nem égő sztem!!!
2012. júl. 29. 22:19
 17/21 anonim ***** válasza:

A kedves gaz a varosban "barataid" mivel jarnak, Hayabusa-val?

Mert

a, ha igen, es leneznek a Simson miatt, akkor kapjak be.

b, ha nem es kritizalnak a Simson miatt, akkor kapjak be.

Szerintem nem kell ebbol presztizskerdest csinalni. Azzal jarsz, amivel akarsz, es amit meg tudsz fizetni.

2012. júl. 30. 14:41
 18/21 anonim ***** válasza:
szerintem az az ember 100x gázabb akinek nincs jobb dolga mint azt vizslatni hogy ki mivel jár.
2012. júl. 30. 15:18
 19/21 anonim ***** válasza:

inkább simson mint szaros robogó

errefelé a robogó az égő :D

2012. júl. 31. 12:57
 20/21 anonim válasza:
Szimó? Ne viccelj már, csak annyira égő mint Trabanttal vagy polskival. Jobb sétálni!
2012. aug. 5. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!