Milyen autót ajánlanátok, ami kibír napi 1500 km-t?
Figyelt kérdés
Emellett gyors, kezes, lehet bele rakodni is, viszonylag keveset fogyaszt.. Köszönöm a válaszokat!2012. júl. 27. 13:51
1/11 tibetkam válasza:
Véleményem szerint ez a Nissan Prius lehet. Dönthető üléseivel nyersz a csomagtéren, 1 tankkal legalább 1000km-t tehetsz meg. Hasonlóra képesek a Ford ecomatic modellek is.
3/11 anonim válasza:
Toyota Priusnak hívják.
Egy tankkal 1000 km nem nagy teljesítmény, bármelyik jobb benzines autó tudja, némelyik 1200-at is, 60 literes tankkal.
De ekkora futásteljesítményhez én is dízelt ajánlanék, pl BMW E91 318d, bőven elég erős, és 1500 km-t is meg tud tenni egy tankkal, ha tudsz vezetni.
4/11 anonim válasza:
Hogy lehet napi 1500km-t menni?
5/11 anonim válasza:
Simán lehet.
Néha nekem kamionba beleszalad 1000+ egy nap alatt, és ebben benne van 5-6 le és felrakodás(ez 5-6 óra), meg ez a rettenet nem megy csak 91km/h-t.
6/11 anonim válasza:
Mindenképp dieselt vennék én is, az új Citroenek is elég megbízhatóak ilyen téren (C4-C5), BMW motor van már bennük.
7/11 anonim válasza:
A Citroenek sose voltak megbízhatóak, és csak az 1.6 turbó BMW motor, ráadásul benzines...
8/11 anonim válasza:
Azt pletykálják, a facelift utáni C5ök, elég jók lettek. Nem tudom, tapasztalatom nincs.
9/11 anonim válasza:
Az új Citroen C5 BMW diesel motort kapott, unokabátyámnak az van. Rengeteget utazik, napi 600-1000 km simán, előtte is C5 volt neki, nagyon megbízható, jó autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!