Milyenek ezek a kocsik, melyiket vennétek?
2012. júl. 25. 20:33
1/2 anonim válasza:
1.2-est már vezettem és az sem volt egy erőgép tehát a kis 1 literest már kizárnám. Biztos jól fogyaszt de szerintem egy 1 tonnás autóhoz nagyon kevés az 58 lóerő. Kényelmesen vezethető. a 195 centimmel is bőven elfértem a vezető ülésben. A kormány talán már egy kicsit túl van szervózva, nagyon könnyű tekerni. A váltó szintén könnyen jár, nem kell keresgélni a fokozatokat.
A három közül nekem a piros a legszimpatikusabb így a képek alapján a pirosat választanám. De ott még számolj rá legalább 30 ezret a műszakivizsgadíjra meg az esetleges alkatrészcserékre.
2/2 anonim válasza:
Ha már ilyet akarsz venni, akkor vedd eggyel nagyobb motorral, az sem fog többet fogyasztani, viszont jobban fog menni. Amúgy elég jó kis autó, olcsó a fenntartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!