Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az igaz hogy a kismotorjogsi...

Az igaz hogy a kismotorjogsi (M kategória) nem 14 évesen lesz megszerezhető 1-2 éven belül?

Figyelt kérdés
és ha igaz akkor miért?

2012. júl. 25. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom nem igaz.
2012. júl. 25. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Biztos forrásból tudom (a barátom szomszéjának az édesanyja a parlamentben takarít), hogy 2015-től eltörlik a kategóriákat!

18 éves kortól lehet majd jogsit szerezni, és az jó lesz mindenre a Babettától a helikopteren át a tankhajóig!

2012. júl. 25. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:

de ha majd 1 jogsit

kell megszerezni biztos ,hogy q.rva drága lesz!

2012. júl. 25. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
ma vagy tegnap meghozták az új jogszabályt csak 17 éves kortól lehet a 50ccm-es jogsit letenni a sok baleset miatt főleg!
2012. aug. 4. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Bmx12: amennyire tévedsz, az M marad a régi, sőt lesz B1 16 éves kortól!
2012. aug. 5. 07:59
 6/8 anonim ***** válasza:

most akkor mi van???!! vmelyik nap olvastam az ujságba ,hogy a m kategóriát csak 17éves kortollehet lerakni (((((((KÁ

OOOSZZ)))))))

2012. aug. 6. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze a kisalföld.hu a mérvadó hírforrás ugye?
2012. aug. 6. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
hát nemtom lehet ,hogy neked van igazad én nem kötöszködöm csak ezt olvastam azért 13 éves gyerektől ne várd el ,hogy úgy értsen ehhez a témához mint egy felnött......:)
2012. aug. 6. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!